Decizia Oficiala Netflix de ULTIM MOMENT cu Masuri ce Vizeaza Milioane de Oameni

Netflix anunta o decizie oficiala de ultim moment, cu o serie de masuri importante care vizeaza milioane de oameni din toata lumea, dupa integrare.

Decizia Oficiala Netflix ULTIM MOMENT Masuri Vizeaza Milioane Oameni

Netflix a început joi să lanseze prima renovare majoră a aplicației sale de televiziune din ultimii zece ani, testând modificări menite să ajute telespectatorii să decidă mai rapid ce vor să vizioneze. Pionierul streaming-ului video dorește să crească timpul pe care spectatorii îl petrec pe aplicație, contribuind astfel la păstrarea clienților și atragerea de noi abonați la planurile sale cu costuri reduse și publicitate.

Netflix dezvaluie faptul ca ale sale cercetari au arătat că utilizatorii petreceau mult timp în ceea ce directorul Pat Flemming a numit „gimnastica oculară”, adică privirea rapidă și repetată către diferitele părți ale ecranului de pornire. Spectatorii se uitau de la „numele rândului la cele mai bune selecții de astăzi, la imaginea casetei, la videoclip, înapoi la sinopsis”, a declarat Flemming, director senior de produse pentru membri, într-un interviu pentru Reuters. „Ne-am dorit cu adevărat să facem totul mai simplu, mai intuitiv, mai ușor de navigat.”

Revizuirile aduse paginii de start includ mărirea cărților de titlu, reorganizarea informațiilor și evidențierea detaliilor ușor de citit, cum ar fi o emisiune sau un film „petrecut 8 săptămâni în top 10”. Un subset din cei aproape 270 de milioane de utilizatori Netflix din întreaga lume vor vedea noul format începând de joi. Compania va primi feedback și, eventual, va face modificări înainte de a dezvălui noul design pe scară largă.

Decizia Oficiala Netflix de ULTIM MOMENT cu Masuri ce Vizeaza Milioane de Oameni

Netflix a subliniat importanța timpului de implicare ca o măsură cheie, considerându-l „cel mai bun proxy pentru satisfacția clienților”. În acest context, compania va opri raportarea regulată a numerelor de abonați anul viitor, concentrându-se mai mult pe Wall Street.

Printre alte modificări aduse aplicației TV, butonul de meniu a fost mutat din stânga în partea de sus a ecranului. A fost adăugată o nouă filă „My Netflix”, unde utilizatorii pot vedea emisiunile sau filmele începute sau salvate pentru a le verifica mai târziu. Netflix va continua să ofere sugestii personalizate fiecărui utilizator, fără a modifica algoritmul său de recomandare ca parte a reproiectării, a precizat Flemming.

Acțiunile Netflix, care au crescut cu 38% în acest an, au scăzut cu aproximativ 0,5%, ajungând la 647,49 USD în tranzacțiile de după-amiază pe Nasdaq. Această renovare majoră este un pas esențial pentru Netflix în eforturile sale de a menține și crește baza de utilizatori într-o piață din ce în ce mai competitivă.