Formula 1: Lewis Hamilton isi SPERIE Concurenta, Anuntul de ULTIM MOMENT facut de McLaren

Formula 1 produce noi surprize, dupa ce Lewis Hamilton a inceput sa-si sperie concurenta, anuntul de ultim moment facut de catre McLaren.

Formula 1 Lewis Hamilton SPERIE Concurenta Anuntul ULTIM MOMENT McLaren

Formula 1 incepe sa devina surprinzatoare din nou, iar asta pentru ca Lewis Hamilton a inceput sa-si sperie rivalii cu rezultatele pe care le obtine, pilotul britanic avand parte de cateva tururi extrem de bune la Marele Premiu al Canadei, atat de bune incat McLaren intrevede viitoare victorii importante pe care pilotul pe poate obtine.

Formula 1 este in continuare dominata de Max Verstappen, insa in Canada Lewis Hamilton a reusit sa fie mai rapid decat olandezul de la Red Bull, cel putin in cateva tururi, iar directorul McLaren, Andrea Stella, a afirmat ca Mercedes ii ofera britanicului o masina capabila sa-l ajute sa castige cursele la care participa, asa cum isi doreste el.

Formula 1 il va incorona pe Max Verstappen drept campion mondial anul acesta, Lewis Hamilton avand abia pe finalul acestui sezon parte de masina pe care o astepta de ani de zile, iar daca rivalii sai incep sa se sperie de potentialul pe care Mercedes il are, atunci e clar ca putem avea parte de cateva surprize interesante in urmatoarele curse.

“Deja le spuneam joi unora dintre colegi că Mercedes face parte din cele mai rapide echipe. Câtiva dintre timpii de tură la Monaco, unii dintre timpii pe tură din evenimentele anterioare, au fost extrem de buni. Nu am putut face acel tur la acel moment al weekendului,

Nici măcar cu combustibil scăzut și motorul la temperaturile optime. În mod clar, aveau potențial și cred că încep să învețe cum să-l folosească. Hamilton a dominat antrenamentele libere finale cu un tur care a fost cu 0,374 secunde mai rapid decât Red Bull al lui Max Verstappen. afirma Andrea Stella, directorul McLaren.”