Clarificarile Oficiale BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, in Atentia Clientilor Romani

BANCA Transilvania transmite o serie de clarificari oficiale de ultim moment, pe care le aduce in atentia clientilor romani, ce trebuie sa stim toti.

Clarificarile Oficiale BANCA Transilvania ULTIM MOMENT Atentia Clientilor Romani

BANCA Transilvania, cel mai mare grup bancar care activeaza in Romania la ora actuala si are peste 4 milioane de clienti pentru serviciile pe care le ofera, a decis sa ofere o serie de clarificari importante pentru clientii care folosesc BT Pay, sau vor sa foloseasca sistemul. Dupa cum puteti vedea si in informarea de mai jos, cei de la BANCA Transilvania le vorbesc tuturor clientilor din Romania despre un beneficiu foarte important, legat de posibilitatea de a face RCA prin BT Pay.

BANCA Transilvania clarifica procesul prin care oricare dintre clientii din Romania pot sa faca o asigurare RCA prin BT Pay, procesul fiind unul foarte simplu so realizabil direct de pe aplicatia pe care o putem instala pe iPhone si Android. In baza informatiilor furnizate de catre BANCA Transilvania, trebuie sa completam datele personale si ale masinii in cadrul sectiunii din aplicatie care ne permite sa facem un RCA, iar plata se face direct cu cardul nostru.

Clarificarile Oficiale BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, in Atentia Clientilor Romani

BANCA Transilvania spune ca asigurarea RCA se emite pe loc pentru noi, direct din aplicatie, iar perioadele de timp pentru incheierea politei de asigurare sunt de 6 sau 12 luni de zile, deci alegerea este la noi, in functie de ceea ce dorim sa facem. Avand in vedere ca BANCA Transilvania ne permite sa facem totul digital, aplicatia BT Pay va tine minte si cand trebuie sa ne reinnoim polita, trimitand notificari cu 30 de zile si 7 zile inainte de expirarea acesteia.

BANCA Transilvania spune ca putem alege optiunea de decontare directa pentru RCA, pentru a fi despagubiti de asiguratorul nostru in cazul unui accident, o optiune extrem de buna pentru a evita sa asteptam dupa raspunsul de la alti asiguratori. Aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania afiseaza si informatii cu privire la costurile pe care le presupune incheierea asigurarii RCA, astfel ca avem toate detaliile direct din aplicatie, pentru a sti cat platim.

BANCA Transilvania are si pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce inseamna folosirea BT Pay pentru a incheia o polita RCA, astfel ca ramane ca noi sa alegem cum vrem sa desfasuram acest proces, pentru incheierea unei polite.