Informatii Oficiale ELECTRICA de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

Electrica transmite o serie de informatii oficiale de ultim moment, pe care le aduce in imediata atentie a clientilor romani, ce ne pune in vedere.

Informatii Oficiale ELECTRICA ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Clientilor Romani

Electrica isi continua seria de informari oficiale de ultim moment, prin care aduce in imediata atentie a clientilor din Romania explicatii importante pentru procesul de furnizare a energiei electrice, iar asta pentruc a ei trebuie sa stie despre ceea ce se intampla. Vorbim despre o informare a celor de la Electrica care vizeaza “vampirii energetici”, adica acele dispozitive din casele noastre care consuma mai multa energie electrica decat ar trebui, inclusiv cand sunt oprite.

Electrica ne aduce in atentie faptul ca aceste tipuri de dispozitive pot sa genereze consum neobisnuit de mare de energie electrica inclusiv atunci cand sunt oprite si pot genera costuri mult mai mari decat ne dorim, pentru facturile lunare emise. Problema dispozitivelor electrice care consuma energie si cand sunt oprite nu e noua, dar Electrica vrea sa le readuca aminte clientilor cum pot sa controleze cel mai bine ceea ce se intampla in casele lor.

Informatii Oficiale ELECTRICA de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Clientilor Romani

Electrica ne spune sa scoatem din priza dispozitivele electronice pe care nu le folosim, mai ales ca nu putem sti care dintre ele genereaza consum de electricitate atunci cand nu sunt folosite, sau cat de mare este acesta, cel putin pana ne vin facturile. In aceasta idee, pentru a ne proteja impotriva consumului pasiv al acestor dispozitive electronice, Electrica ne recomanda sa scoatem din priza tot ceea ce nu folosim, pentru a nu avea facturi prea mari.

Electrica nu are si o lista a dispozitivelor electronice pe care ar trebui sa le scoatem din priza cand nu le folosim, dar calculatoarele, telefoanele mobile, laptop-urile, diverse aparate electrocasnice de prin bucatarie, si nu numai, ar trebui scoase din priza noaptea, de exemplu. Desigur ca frigiderele nu pot fi scoase din priza, dar ceea ce nu folosim constant, poate fi scos pana cand e refolosit din nou, Electrica venind cu aceste avertizari, pentru a ne ajuta sa economisim bani.

Electrica face profit chiar si cand aparatele noastre electronice raman in priza si consuma curent electric in mod pasiv, este adevarat ca mult mai putin decat atunci cand sunt folosite activ, dar la consumul anual, chiar si acesta pasiv are totusi un impact.