Karl Nehammer Anunta Oficial Razboiul de ULTIM MOMENT care va Grabi Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Karl Nehammer anunta oficial razboiul de ultim moment care va grabi finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, ce planuri are cancelarul acum.

Karl Nehammer Anunta Oficial Razboiul ULTIM MOMENT Grabi Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen

Karl Nehammer, cancelarul Austriei, si-a dezvaluit planurile pentru un razboi pe care vrea sa-l duca in perioada urmatoare, confirmand masurile oficiale de ultim moment pe care le vrea impuse atat in tara sa, cat si in alte tari ale UE, impreuna cu aliatii pe care-i poate gasi, dar ele ar putea ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Karl Nehammer duce un razboi impotriva migrantilor ilegali care comit infractiuni in Austria, dar vrea sa faca deportari mai multe si mai rapide catre tari ca Afganistan sau Siria, cautand aliati pentru a-si sustine ideile, iar ele ar putea ajuta finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, pentru ca ar putea reduce migratia catre tara cancelarului.

Karl Nehammer nu e la primele tentative de acest gen, dar acum razboiul sau are in spate recente acte criminale extrem de grave comise in numele celor care sustin migratia, astfel ca impreuna cu tari ca Germania isi poate duce la indeplinire planurile de razboi impotriva migratiei ilegale, ajutand in acelasi timp si aderarea Romaniei la Schengen, mai repede.

“Oamenii și-au exprimat și îngrijorarea că lupta împotriva migrației ilegale trebuie dusă și mai decisiv și mai clar. Am luat deja multe măsuri și vor urma multe altele. Acte precum cele din Mannheim, Germania, unde un islamist a ucis un ofițer de poliție, sunt absolut inacceptabile.

În Vienna s-au inițiat imediat acțiuni de urgență cu poliția pentru a lua o poziție masivă împotriva acestui lucru. Este nevoie de eforturi internaționale pentru a putea scoate din țară infractorii care încalcă legea, deși au căutat protecție de la noi, mai rapid și mai eficient. Dacă nu putem face asta singuri, avem nevoie de aliați.”