Obiectivele Oficiale ELECTRICA si Masurile IMPORTANTE Anuntate pentru Clientii din Romania

Electrica a anuntat obiectivele oficiale foarte importante pentru milioane de clienti din toata Romania, ce decizii au fost luate de companie.

Obiectivele Oficiale ELECTRICA Masurile IMPORTANTE Anuntate Clientii Romania

Electrica anunta in mod oficial masurile importante pe care vrea sa le aplice cat mai rapid in Romania, pentru binele a milioane de clienti din toata tara, iar asta deoarece incearca sa ofere servicii de cea mai buna calitate pentru toti romanii. Dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre faptul ca Electrica vrea sa puna un accent tot mai mare pe interoperabilitatea sistemelor informatice ale retelelor sale, dar nu numai, pentru schimbul de date.

Electrica vrea sa-si modernizeze cat poate de mult reteaua de furnizare a energiei electrice pentru cei aproape 4 milioane de clienti din Romania, iar asta pentru ca toti au nevoie de servicii de cea mai buna calitate in orice moment al zilei. Asta inseamna ca Electrica trebuie sa faca investitii mari in ceea ce priveste modernizarea sistemelor informatice pe care le are, astfel incat acestea sa opereze la cele mai inalte standarde, dar foarte important, sa fie sigure.

Obiectivele Oficiale ELECTRICA si Masurile IMPORTANTE Anuntate pentru Clientii din Romania

Electrica vorbeste intr-un anunt recent despre faptul ca interoperabilitatea sistemelor informatice, alaturi de digitalizare, trebuie sa fie posibila in timp ce securitatea cibernetica joaca un rol extrem de important pentru a tine retelele in deplina siguranta. Securitatea cibernetica este extrem de importanta pentru Electrica, iar asta deoarece are in derulare diverse proiecte de digitalizare si automatizare a distributiei de energie electrica, inclusiv unele de tip smart grid.

Electrica vrea sa instaleze inclusiv 1.2 milioane de contoare inteligente in toata Romania, impreuna cu un sistem de monitorizare si control de tip Virtual Power Plant, care sa permita interoperabilitatea dintre retelele sale, dar si cele terte. Pentru ca toate aceste lucruri sa se intample, Electrica face investitii majore in momentul de fata, bazandu-se inclusiv pe o varietate de parteneri din Romania si din afara tarii, astfel incat planurile sale sa fie duse la bun sfarsit.

Electrica vrea sa se dezvolte in continuare si sa deserveasca tot mai multi clienti, de la an la an, iar sansele ca acest lucru sa se intample sunt foarte mari, mai ales ca vorbim despre o companie care beneficiaza de resursele necesare pentru a se dezvolta constant.