60% dintre posesorii de terminale iPhone ar fi facut deja update la iOS 6

  Luni Apple a anuntat ca 5 milioane de terminale iPhone 5 au fost comercializate in doar 3 zile si ca 100 de milioane de iDevice-uri au facut update la noul iOS 6. Cifra este impresionanta si ne da de inteles ca utilizatorii au fost dornici sa testeze noua versiune a sistemului de operare, iar alertele trimise de sistemul Software Update au contribuit cu siguranta la cresterea ratei de adoptie. Conform unei companii care face studii de piata, numita OnSwipe, 60% dintre posesorii de terminale iPhone au instalat deja iOS 6, 42% dintre posesorii de tablete iPad au facut acelasi lucru, iar daca facem o statistica pentru posesorii ambelor dispozitive, atunci rata de adoptie este de 45%.

iOS 6 has photo posting, where you can upload photos and videos from the phone, so now web apps, if they implement that camera feature, publishers know users can take advantage of it immediately. And for us, they did something in iOS 6 that made Safari a lot better, it’s noticeable, so we know that 41 percent of iPad users are seeing a better experience, that’s great after one week.

  Daca facem o comparatie cu iOS 5, atunci va spun ca abia la o luna de la lansarea acelei versiuni a iOS am putut vorbim despre o rata de adoptie de 38% in randul posesorilor de terminale iPhone, deci Software Update-ul din iOS a ajutat foarte multi utilizatori sa faca update cand a trebuit. Datele celor de la OnSwipe se bazeaza pe o retea de website-uri partenere prin care 100.000 de iDevice-uri au trecut pana in cursul diminetii de ieri, deci nu vorbim despre cifre exacte, ci despre o proiectie facuta in baza unor date reci.