Google va actualiza aplicatia YouTube pentru iOS, o va face compatibila cu iPhone 5, va lansa o versiune pentru iPad

  Pentru iOS 6, Google a lansat o noua aplicatie YouTube care ofera mai multa functionalitate decat cea nativa pe care Apple a ales sa o retraga din sistemul sau de operare. Din pacate noua aplicatie YouTube nu este compatibila cu terminalul iPhone 5 si al sau ecran de 4 inch, insa cei de la Google spun ca problema va fi rezolvata in curand. In update-ul aplicatiei va fi inclusa nu doar compatibilitatea cu iPhone 5, ci si o versiune care sa functioneze pe tabletele iPad, lucru pe care Google l-a promis de mult, dar il va oferi abia acum.

Fortunately, YouTube has told The Times that an updated version of the iPhone and iPod Touch app is on its way and will be optimized for the larger screen size.  The Google-owned video service did not specify a time frame for the app update, but YouTube assured us it is coming, as is a previously announced app built specifically for the iPad.

  Cei de la Google nu au specificat si o posibila data la care ar urma sa lanseze noua versiune a aplicatiei, insa ne putem astepta ca ea sa fie disponibila in urmatoarele saptamani.