Video : iPhone 4 pierde semnalul pe Orange

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nzcm7dDBpQ0[/youtube]

In clipul video de mai sus aveti o mica demonstratie a problemei cu semnalul, aici in Romania pe operatorul de telefonie Orange. Daca este acoperita partea din stanga jos, unde e antena telefonului, cu palma atunci semnalul scade pana la o linie, insa in video nu dispare de tot. Din start trebuie sa luam in considerare 2 lucruri : semnalul 3G in zona respectiva era slab, a pierdut o liniuta doar stand pe masa, deci nu era o zona cu acoperire buna; in al doilea rand trebuie luat in considerare faptul ca era decodat cu ultrasn0w, iar ultrasn0w e departe de a fi o solutie de decodare perfecta.

Nu neg ca iPhone 4 are problema atunci cand e acoperita partea respectiva, insa acum telefonul trece de pe 3G pe Edge cand partea respectiva e acoperita si nu ar trebui sa inchida o convirbire deschisa(chiar te rog litchi sa testezi asta). Totodata recomandarea din video e eronata deoarece Apple nu va modifica absolut nimic la design-ul iPhone 4 pana in septembrie, deci nu va asteptati la nu stiu ce minuni pentru ca asteptati degeaba. Apple nu schimba design-ul telefoanelor intr-o luna si e greu de crezu ca va modifica ceva la telefon pentru a nu mai avea probleme.

Rog si alti posesori de iPhone 4, indiferent de retea, sa faca astfel de teste si le voi publica pentru a vedea cum se descurca telefonul in Romania.

UPDATE : Se pare ca, convorbirea se intrerupe atunci cand antena este acoperita :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gZV4yemrkrQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UYu8r_Tb0Mo[/youtube]

Multumiri lui litchi pentru video.