Iata primul telefon cu clapita si primul MacBook cu ecran tactil concepute de catre Apple

  Chiar daca Apple nu a lansat vreodata un telefon mobil cu clapita, precum cel de mai sus, si chiar daca inca nu am avut un MacBook echipat cu un ecran tactil, in anii ’80 compania a gandit aceste produse. Un cunoscut jurnalist al New York Times a publicat imaginile de mai sus, iar in ele vedem design-uri facute de catre Apple pentru produse care nu au ajuns vreodata pe piata. E greu de spus daca prototipuri ale lor au fost dezvoltate sau nu, insa este clar ca Apple avea o idee in legatura cu modul in care va arata lumea in viitor si era pregatita pentru a aduce asemenea produse pe piata.

  Din fericire Apple a intrat pe piata telefoanelor mobile chiar atunci cand a trebuit si a revolutionat-o, iar despre MacBook-ul cu touchscreen nu putem spune decat ca el in teorie pare un produs grozav, insa in realitate nimeni nu a gasit o metoda prin care sa il faca util.

4 COMENTARII

  1. Salut zaone!Nu ai putea, te rog frumos, sa scrii un articol despre iCloud si Activation Lock in care sa explici clar circumstantele in care se poate bloca un iPhone cu cont de iCloud.Am intalnit persoane care si-au blocat telefonul printr-un simplu update sau printr-un restore si le-au cerut primul cont de iCloud, nu cel actual.As vrea sa imi explici putin cum se poate sa-ti ceara primul cont de iCloud si cum se poate sa ti-l ceara dupa update/restore.Nu mai inteleg nimic.O seara placuta!

  2. Daca acel cont pe care il cere a fost “scos” cu ajutorul bug-ului de iOS ( a scris si Zaone un articol ), de aceea le cere acel cont si nu ultimul avut.