iOS 7.1 contine un bug care impiedica utilizarea unei functii importante ale sistemului de operare

  iOS 7.1 a adus multumire in randul unui numar foarte mare de utilizatori, insa stim cu totii ca sistemul Touch ID are probleme de functionare, iar lui i se alatura o alta functie importanta a sistemului de operare conceput de catre Apple. Vorbesc despre Personal HotSpot, functia care ne permite sa ne transformam iDevice-urile in HotSpot-uri Wi-Fi portabile. Mai exact, se pare ca pentru anumiti utilizatori Personal HostSpot inceteaza sa mai functioneze, terminalul refuzand sa inregistreze setarile facute pentru APN si implicit functia devine inaccesibila din acest punct.

  Pe forumurile de discutii ale Apple exista un numar foarte mare persoane care se plang de aceasta problema si totul ar putea avea legatura cu o modificare facuta de catre companie in iOS 7.1. Se pare ca problema afecteaza doar utilizatorii care folosesc iPhone-uri decodate in retelele unor operatori de telefonie mobila care nu comercializeaza oficial iPhone-ul, astfel ca ei nu au setari APN disponibile si aplicatia Settings refuza sa inregistreze modificari. In aceasta situatie s-ar putea afla RCS & RDS, operatorul neavand iPhone-ul oficial in distributie, dar avand cartele de telefonie mobila cu Personal HotSpot activ.

  Desi deocamdata Apple nu a comentat problema, exista sanse mici sa o faca, insa totusi, daca intampinati probleme, va rog sa mentionati acest lucru intr-un comentariu.