MacBook Air 2014 Retina Display lansare si pregatiri

  Anul acesta compania Apple ar fi pe punctul de a pregati un update important pentru linia sa de MacBook Air-uri, iar un nou zvon indica faptul ca ne putem astepta la lansarea unor modele care includ Retina Display-uri. In baza unor informatii obtinute de la surse din interiorul lantului asiatic de parteneri ai celor din Cupertino, se pare ca in a doua parte a acestui an compania Apple intentioneaza sa aduca pe piata MacBook Air-uri echipate cu Retina Display-uri, totul intr-o tentativa de a creste vanzarile acestui tip de produs.

MacBook shipments in 2014 are likely to drop by about 15% from 12 million units in 2013 to 10 million units or even 9.9 million units, according to some of Taiwan-based supply chain makers. MacBook shipments in January-February 2014 were as expected, but Apple has significantly decreased shipments in March, the sources said. However, other Taiwan-based supply chain makers hold the opinion that 2014 MacBook shipments estimates may not be accurate because Apple will launch new models in the second half of 2014. Apple will reportedly launch a MacBook Air with Retina display, the makers said.

  Saptamana trecuta aflam ca aceste nou Mac-uri ar avea Retina Display-uri de 12 inch, o dimensiune intermediara intre cele de 11.6 inch si cele de 13 inch utilizate in momentul de fata. Mai mult decat atat, atunci aflam ca Apple intentioneaza sa reduca grosimea produselor, sa renunte la ventilatoare si sa foloseasca un trackpad tactil, insa deocamdata niciun alt zvon nu a sustinut acele detalii. Daca ele sunt adevarate, atunci noile MacBook Air Retina Display ar urma sa contina ecrane cu rezolutie 2304 x 1440, apropiata de ce a actualelor MacBook Pro-uri.