iPhone 6 vs principalele smartphone-uri supradimensionate

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat de catre Apple in doua versiuni in aceasta toamna, iar pentru a ne face o idee in legatura cu modul in care vor arata cele doua dispozitive in comparatie cu actualele smartphone-uri high-end, o publicatie americana a facut comparatia de mai sus. In ea vedeti un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si un iPhone 6 cu ecran de 5.7 inch comparate cu Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy S5.

  Din comparatie ne puteam da foarte usor seama ca Apple se pregateste sa faca un salt important in ceea ce priveste dimensiunile iPhone-urilor sale, incercand sa ajunga din urma concurenta. Apple va urma practic o linie pe care diversi producatori au construit-o in ultimii ani, accesand o piata aflata in plina expansiune, cea a smartphone-urilor cu ecrane mai mari de 4.5 inch.

  Chiar daca s-a spus in multiple randuri ca majoritatea posesorilor de iDevice-uri nu vor fi multumiti de aceasta schimbare, recentele studii demonstreaza exact contrariul. Mai mult decat atat, lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar putea fi cea mai importanta lansare de pana acum pregatita de catre Apple, un numar enorm de utilizatori fiind interesati sa cumpere un asemenea dispozitiv.