Samsung Galaxy Alpha – Samsung lanseaza o noua clona a iPhone (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=u8OZoyHvX78&w=580&h=370]

  Cu doar aproximativ o luna de zile in urma v-am prezentat pentru prima oara un prototip al Samsung Galaxy Alpha, terminalul fiind lansat acum ca un viitor competitor al iPhone 6. In Samsung Galaxy Alpha regasim un ecran Super AMOLED de 4.7 inch cu rezolutie 1280 x 720 pixeli, procesor octa core(quad-core de 1.8 GHz si quad-core de 1.3 GHz), 2 GB RAM, baterie de 1860 mAh, si o camera principala de 12 megapixeli capabila sa inregistreze clipuri video in format 4K.

  Noul smartphone al celor de la Samsung are doar 6.7 mm grosime si o structura metalica externa extrem de similara cu cea utilizata de catre Apple in iPhone 5 sau iPhone 5S. Practic Samsung incearca sa imite compania Apple cu un smartphone ce ar trebui sa atraga o parte din clientii premium care achizitioneaza iPhone-uri, insa ramane de vazut daca aceasta combinatie de plastic si metali va fi de bun augur sau nu.

  Samsung Galaxy Alpha va fi lansat la inceputul lunii septembrie de catre Samsung si va fi cu siguranta dat uitarii de indata ce iPhone 6 va fi prezentat pe 9 septembrie.