Tim Cook: Apple dezvolta produse despre care inca nu au aparut zvonuri

  Fiecare produs nou pe care compania Apple se gandeste serios sa il lanseze si este testat impreuna cu parteneri asiatici este prezentati in diverse zvonuri ce apar in mod regulat pe internet. Produsele pe care Apple le testeaza doar in sediul sau din Cupertino raman totusi secrete pentru publicul larg, iar intr-un interviu recent Tim Cook a afirmat ca Apple are pregatite cateva surprize extrem de interesante despre care nimeni nu stie inca absolut nimic.

There are products we’re working on that no one knows about, yes — that haven’t been rumored about yet.  Some of those will end up becoming great Apple products, while others will probably be shelved. We kick around a lot of things internally.

  Tim Cook a afirmat ca in interiorul sediului din Cupertino sunt dezvoltate o multitudine de produse interesante, iar o buna parte dintre ele nu ajung sa fie vreodata lansate pe piata, dar nu apar nici in zvonuri. Chiar si asa, de-a lungul timpuluo s-a demonstrat cat se poate de clar faptul ca in momentul in care un produs este pregatit pentru o lansare oficiala, toata lumea afla despre el, iar pentru asta trebuie sa le multumim celor din Asia.