Tim Cook sustine ca Apple putea lansa un iPhone cu ecran dimensionat cu multi ani in urma

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt primele iPhone-uri cu ecran supradimensionat concepute de catre compania Apple, iar intr-un interviu acordat recent, Tim Cook a afirmat ca aceste produse puteau fi lansate cu multi ani in urma. Avand in vedere ca Apple Watch este primul produs dezvoltat exclusiv sub comanda lui Tim Cook, este clar ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost gandite in perioada in care Steve Jobs conducea Apple, insa probabil atunci s-a luat decizia favorizarii iPad in detrimentul lor.

We could have done a larger iPhone years ago. t’s never been about just making a larger phone … it’s been about making a better phone in every single way. And so we ship things when they’re ready, and we think that both the display technology here, the battery technology, but all — but everything else and the software.

  Acum Apple a fost nevoita sa lanseze cele doua terminale pentru a ramane competitiva pe piata, iar Tim Cook spune ca asteptarea a avut la baza dorinta de a crea cele mai bune smartphone-uri cu ecrane mari. Tim Cook sustine in continuare ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt superioare oricaror smartphone-uri competitoare disponibile pe piata, iar recordurile inregistrate in precomenzi pentru ele demonstreaza ca lumea si le doreste cu extrem de mult.