Prima Pagina Apple Tim Cook sustine ca Apple putea lansa un iPhone cu ecran dimensionat...

Tim Cook sustine ca Apple putea lansa un iPhone cu ecran dimensionat cu multi ani in urma

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt primele iPhone-uri cu ecran supradimensionat concepute de catre compania Apple, iar intr-un interviu acordat recent, Tim Cook a afirmat ca aceste produse puteau fi lansate cu multi ani in urma. Avand in vedere ca Apple Watch este primul produs dezvoltat exclusiv sub comanda lui Tim Cook, este clar ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost gandite in perioada in care Steve Jobs conducea Apple, insa probabil atunci s-a luat decizia favorizarii iPad in detrimentul lor.

We could have done a larger iPhone years ago. t’s never been about just making a larger phone … it’s been about making a better phone in every single way. And so we ship things when they’re ready, and we think that both the display technology here, the battery technology, but all — but everything else and the software.

  Acum Apple a fost nevoita sa lanseze cele doua terminale pentru a ramane competitiva pe piata, iar Tim Cook spune ca asteptarea a avut la baza dorinta de a crea cele mai bune smartphone-uri cu ecrane mari. Tim Cook sustine in continuare ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt superioare oricaror smartphone-uri competitoare disponibile pe piata, iar recordurile inregistrate in precomenzi pentru ele demonstreaza ca lumea si le doreste cu extrem de mult.

 • alexalexandru

  Ma simt bine stiind ca Steve a conceput asa ceva. Părerea mea era ca daca le lansau acum câțiva ani făceau ca si Samsung. Lansau cu ecrane mari 2 ani sau 3 ani la rând si nu evolua. Nu spun ca iphone 6 a venit cu ceva revoluționar dar strategia de marketing si design-ul inca ma conving sa le cumpăr produsele.

 • Daniel

  Apple nu face altceva decât să mulgă vaca.

 • sorin

  Jobs a conceput asa ceva ? Cred ca se rasuceste in mormant , dupa ce a declarat ani la randul ca dimensiunea ideala este 3.5 . Probabil ca din cauza asta a si facut cancer la pancreas – de oftica ca nu a avut dreptate .
  Astia de la Apple sunt full of shit – numai minciuni si reinterpretari , ca sa nu apara in postura de caraghiosi .

 • mimi

  Inseamna ca sunt in urma daca de-abia acum au fost in stare. Dupa Android L vor fi si mai rau in buda.

 • Bogdan

  Sunt perfect de acord cu Mr. Cook. Apple putea lansa un iPhone cu ecran mare, dar atunci compania avea la carma un adevarat vizionar, care gandea totul in cel mai mic detaliu.
  Cei de acum, intra intr-un joc stupid si se iau la intrecere cu cei ce fac telefoane cu ecrane de tablete, in loc sa consolideze comunitatea fanilor Apple!

 • Zeuslup

  Sorin! Sunt convins ca traiesti intr-o lume de a ta fara a sti ce inseamna o afacere. E ok asa! Dar daca vei creste mare vreodata si nu vei mai folosi scutece o sa iti dai seama ca pamantul e rotund si nu plat! Cred ca daca te-ar doare ai urla rau….

 • Gili

  LupuleZeus! Suntem convinsi ca visezi la o afacere precum al lui Jobs, e adevarat noi astia de rand avem vise mai modeste deoarece traim in lumea noastra, iar daca te bucuri ca ai crescut din scutecele de la cur asta nu inseamna ca toti suntem ca tine.

 • Clau1227

  “2007
  Este anul pe care fanii Apple nu-l vor uita prea curand si in care a inceput practic isteria smartphone-urilor din ce in ce mai performante si mai spectaculoase. Steve Jobs prezenta Apple iPhone, un smartphone revolutionar, cu ecran tactil. Nu era primul smartphone, dar a fost primul care a folosit tehnologia 3G si e ecran de 3,5 inch.” Cum vi se părea iPhone pe langa nokia ca si dimensiune?
  Părerea mea ce a făcut jobs ,iPhone o sa fie in top 10-15 ani de acum in colo chiar si cu iPhone-urile astea care vi se par “nerevolutionare”.

 • bogdan

  oameni si oameni… fiecare cu conceptia lui… dar apple nu mai innoveaza nimik doar tine pasul… androidul o sa manance marul cand o sa fie cu adevarat stabil si conceput pt fiecare smarphone in parte, nu la gramada… asta este realitatea!!! acum e apple la putere cum a fost si nokia ani buni… cine stie cine urmeaza!

 • 12345

  Ma da ce tot aveti voi cu apple :))) Atata ura si inversunare .. Va ofticati asa-i ? :)))

 • unixes

  Normal ca Apple putea crea asa ceva cu multi ani in urma. Face un chinez in pivnita un smartphone cu ecran de 6 inchi si nu putea Apple?

 • Octavian

  Cand Apple a lansat primul Mac,Samsung nici nu stia ce este ala.

 • Zarvan

  Lol la ideea ca “Android o sa mănânce mărul când devine stabil”. Android este un sistem de operare creat in graba cu scopul de a pune pe piață cat mai rapid un smartphone capabil sa imite la nivel superficial ce face un iPhone dar mai ieftin, la fel cum a fost Windows conceput sa imite Macintoshul. Designul lui este fundamental ineficient și plin de potențiale conflicte și găuri de securitate. Nu degeaba au androidurile procesoare mai puternice, de-abia sunt in stare sa îndeplinească funcții rudimentare cum ar fi “sa afișeze un homescreen” fara sa sacadeze. Dacă cineva face un redesign Android care să-i rezolve problemele ar fi la un nivel atât de profund încât ar putea sa-i dea direct alt nume și sa scape de brandul toxic care comunica “in doi ani telefonul meu va merge de 10 ori mai lent in mod ireversibil”.