Apple a generat venituri mai mari decat Microsoft in ultimele 3 luni

Microsoft si Apple sunt 2 dintre cele mai puternice companii de pe continentul nord american insa sunt si rivale in destul de multe domenii. Aceasta rivalitate a dus la dezvoltarea de noi si noi tehnologii de-a lungul timpului insa Microsoft a fost pentru foarte multa vreme cu mult mult peste Apple in ceea ce priveste incasarile. In luna mai a acestui an cota de piata a Apple a fost pentru prima oara in istorie mai mare decat cea a celor de la Microsoft, iar astazi am aflat ca in ultimele 3 luni Apple a obtinut incasari mai mari decat Microsoft. Se pare ca Apple o duce atat de bine incat incasarile raportate de companie sunt cu aproape 25% mai mari decat cele raportate de Microsoft, adica Apple a inregistrat venituri de 20.42 miliarde de dolari versus 16.20 miliarde de dolari cat a inregistrat Microsoft.

REDMOND, Wash. — Oct. 28, 2010 — Microsoft Corp. today announced record first-quarter revenue of $16.20 billion for the quarter ended Sept. 30, 2010, a 25% increase from the same period of the prior year. Operating income, net income and diluted earnings per share for the quarter were $7.12 billion, $5.41 billion and $0.62 per share, which represented increases of 59%, 51% and 55%, respectively, when compared with the prior year period.

Desi Apple are incasari mai mari decat Microsoft, pe partea de profit compania din Redmond iese invingatoare deoarece aceasta inregistreaza o marja de profit aproape dubla fata de Apple. Apple a crescut extraordinar de mult in ultimul deceniu si acest succes se datoreaza in primul rand lui Steve Jobs care a muncit foarte mult pentru a aduce Apple in postura unei companii care inregistreaza venituri de zeci de miliarde de dolari.