iOS 8.1.2 incalzeste excesiv iPhone, iPad si iPod Touch-urile

iOS 8.1.2

  Saptamana aceasta iOS 8.1.2 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare fiind lansata pentru a rezolva probleme generate de stergerea tonurilor de apel dupa instalarea iOS 8.1.1. iOS 8.1.2 jailbreak este posibil dupa aceasta actualizare si separat de ceea ce v-am spus anterior, compania Apple nu a implementat in update-ul sau, sau cel putin asta ar trebui sa credem daca este sa citim doar changelog-ul oficial.

  Neoficial, o multitudine de utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca iOS 8.1.2 supraincalzeste iPhone, iPad si iPod Touch-urile in timpul utilizarii normale, acest lucru nefiind obisnuit pentru o actualizare de o importanta atat de mica. Chiar si asa, incalzirea excesiva dupa instalarea iOS 8.1.2 nu poate avea la baza decat activarea unor servicii care folosesc in exces diverse functii ale terminalelor noastre, fortand componentele interne sa functioneze la capacitate maxima.

iOS 8.1.2 si supraincalzirea

  Fie ca este vorba despre mentinerea conexiunilor de internet pentru o perioada mai lunga de timp, sau despre rularea unor servicii in background care necesita putere de procesare suplimentara de la procesor, este clar ca iOS 8.1.2 genereaza o supraincalizire excesiva. Din pacate aceasta problema vine la pachet cu o reducere a autonomiei bateriei, deoarece mentinerea componentelor in functiune pentru perioade mai lungi de timp necesita si mai multa energie preluata din baterie.

  Din pacate nu puteti face absolut nimic pentru a impiedica o supraincalzire excesiva in iOS 8.1.2 deoarece modificarile facute de catre Apple nu sunt cunoscute si astfel nu stiti ce anume trebuie schimbat pentru a aduce lucrurile la normal. Pratea buna a situatiei este ca downgrade iOS 8.1.1 este posibil multumita faptului ca Apple semneaza SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare, deci il puteti face fara probleme daca nu sunteti multumiti de actuala versiune a sistemului de operare.

  Cati dintre voi au simtit ca iPhone, iPad si iPod Touch-urile se incalzesc excesiv ?