Downgrade iOS 8.1.2 la iOS 8.1.1 poate fi facut acum!

DOWNGRADE IOS 8.1.2

  DOWNGRADE iOS 8.1.2 este posibil incepand de astazi din moment ce compania Apple a lansat aseara iOS 8.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare rezolvand probleme minore de functionare si o problema privind recuperarea tonurilor de apel sterse de iOS 8.1.1. Chiar daca avem disponibil un update lentru iOS, compania Apple permite in momentul de fata downgrade iOS 8.1.2 la iOS 8.1.1 prin semnarea SHSH-urilor pentru cea din urma versiune a sistemului de operare.

  Dupa lansarea iOS 8.1.1, compania Apple a permis efectuarea procesului de downgrade la iOS 8.1 timp de aproape trei saptamani de zile pentru a ne oferi posibilitatea de a face jailbreak folosind programul Pangu8. In aceasta situatie, nimeni nu stie cat va mai fi posibil downgrade iOS 8.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa avand in vedere ca exista deja iOS 8.1.2 jailbreak, acest lucru conteaza mult prea putin pentru noi in momentul de fata.

  In aceasta idee, mai jos va prezint o procedura de downgrade iOS 8.1.2 la iOS 8.1.1 pe care o puteti face pentru oricare dintre terminalele voastre chiar acum si pana cand Apple va bloca semnarea de SHSH-uri pentru iOS 8.1.1.

Tutorial downgrade iOS 8.1.2 la iOS 8.1.1

  1. Descărcați iOS 8.1.1 de aici.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Restore al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.

  Nu uitati ca inainte de a incepe este necesar sa faceti un backup pentru datele disponibile in terminalele voastre, iar aceasta procedura poate fi efectuata intr-unul dintre cele doua moduri existente. Primul dintre ele implica utilizarea meniului iCloud>Backup din aplicatia Configurari, Settings, a iOS 8, in timp ce a doua presupune folosirea programului iTunes pentru PC-urile cu Windows si Mac-uri.