O femeie cumpara un joc Angry Birds, primeste marijuana in loc de jucarii

joc angry birds

  Angry Birds este unul dintre cele mai populare jocuri disponibile pentru terminale mobile si pentru el au fost create o multitudine de jocuri reale pentru copiii. O mama din Canada a dorit sa cumpere un asemenea joc pentru copilul sau, insa ajungand acasa a descoperit ca are si un bonus format din doua pungi de marijuana. Cutia cu jocul a fost cumparata de la un magazin Target din Canada si cele doua pungi de marijuana plasate strategic in el valorau nu mai putin de 800$ conform politiei americane.

Peel Region police say the mother brought the incident to their attention after she found a vacuum-sealed bag containing what appeared to be marijuana in a box carrying an Angry Birds game.

  Verificand magazinul si cutiile de jocuri Angry Birds Transformers, politia nu a descoperit alte bonusuri suspecte, ajungand la concluzia ca pachetul facea parte probabil dintr-un schimb aranjat de traficanti de droguri. Persoana care a cumparat jocul a platit doar 6$ pentru el si in final a primit maijuana in valoare de 800$ pe care o putea folosi linistita fara ca cineva sa stie ce s-a intamplat cu ea. Acestea fiind spuse, daca se intampla sa cumparati jocuri din vreo tara straina, s-ar putea sa gasiti in cutiile lor diverse bonusuri de acest gen care trebuie predate autoritatilor de indata.