Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Dark Echo

  Aplicatia gratuita a saptamanii este anuntata in fiecare vineri de catre compania Apple, astfel ca astazi vorbim despre un nou titlu oferit gratuit de catre cei din Cupertino pentru noi. Dark Echo este aplicatia aleasa de catre cei din Cupertino pentru promovare in magazin pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, titlul fiind lansat la inceputul lunii trecute in App Store si bucurandu-se de o popularitate moderata deocamdata.

  In Dark Echo noi vom avea posibilitatea de a ne folosi de reprezentarea vizuala a unor sunete pentru a ne ghida drumul si a iesi din intunericul care ne inconjoara, insa si pentru a ne feri de obstacolele amplasate de catre dezvoltatori in harti. Mai exact, sunetele se vor “lovi” de diversele obiecte plasate in fata noastra si vor genera animatii precum cea vizibila in imaginea de mai sus, iar evitand locatia in care ele sunt aflate vom reusi sa ne ghidam prin universul virtual ce ne este pus la dispozitie.

Trapped in darkness, you must use visualized sound to guide your way through threatening environments. The sounds you create will bounce off obstacles, revealing the shape of the surrounding world. It won’t be long before your only way of sensing the world attracts a horrifying evil that devours both sound and souls.

  Conform dezvoltatorilor, jocul Dark Echo are nu mai putin de 80 de niveluri special create de catre dezvoltatori, ele trebuind sa ne ofere o experienta de joc extrem de antrenanta care ne va ocupa cateva ore bune din timpul zilnic dedicat jocurilor.

Survive through 80 levels that will make your heart race and leave you with an irrational fear of red lines. A foreboding soundscape, best experienced with headphones, sets the tone for your journey. Explore, solve puzzles, and most importantly – stay alive.

  Aplicatia Dark Echo este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.