Apple anunta Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone

Mr Jump

  V-am vorbit despre aplicatia gratuita a saptamanii si cea mai buna aplicatie a saptamanii, iar acum vorbim si despre aplicatia promovata in sectiunea Editor’s Choice de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone si iPod Touch. Mr Jump este aplicatia aleasa de catre inginerii celor din Cupertino pentru promovare  in App Store in urmatoarea saptamana, iar in imaginea de mai sus puteti vedea o parte din ceea ce ne ofera el dupa instalarea in terminale.

  Cu o descriere limitata a functionalitatii jocului, dezvoltatorii sai ne promit ca dupa instalare vom putea controla personajul principal Mr Jump in aventura sa prin lumea virtuala creata pentru a ne tine ocupati catva ore bune pe iDevice-urile noastre. In baza numelui aflam ca in joc va trebui sa il ajutam pe Mr Jump sa sara peste toate obstacolele pe care toate hartile ni le pun in fata, astfel ca va trebui sa va folositi reflexele la capacitate maxima pentru a beneficia de intreaga experienta a titlului.

Meet Mr Jump, your new hero! Help him jump his way through the ingenious and tricky levels we have created for you! Mr Jump will seriously challenge your skills and reflexes!

  Mr Jump este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.