iOS 8.3 – multe probleme cu aplicatiile si diverse alte functii

iOS 8.3 probleme

  iOS 8.3 este disponibil pentru instalare in iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre inca din cursul noptii trecute si am observat ca foarte multi dintre voi ati facut deja actualizarea in dispozitivele voastre, iar din pacate in urma instalarii sale ati descoperit si o multitudine de probleme in utilizarea lor. Se pare ca iOS 8.3 genereaza blocaje ale notificarilor pentru anumite aplicatii, inchideri subite ale altora, imposibilitatea de a utiliza anumite functii pentru altele si lista continua, extrem de multe aplicatii populare precum Viber, Facebook sau WhatsApp Messenger fiind afectate de actualizare.

iOS 8.3 si marile probleme de utilizare

  Trebuie sa recunosc faptul ca la instalarea primei versiuni beta a iOS 8.3 am observat ca multe aplicatii nu functioneaza corect, insa pana la cea de-a patra versiune a sistemului de operare totul fusese rezolvat de catre dezvoltatori, astfel ca in momentul de fata nu pot spune ca intampin problemele pe care le raporteaza multe persoane acum. Apple a implementat foarte multe schimbari in iOS 8.3 si din cauza unora dintre ele se pare ca exista probleme in ceea ce priveste folosirea aplicatiilor instalate in iDevice-uri, iar rezolvarea pentru ele va veni doar prin actualizari ale aplicatiilor, asa ca deocamdata trebuie sa aveti rabdare.

  In ceea ce priveste autonomia bateriei nu exista deocamdata plangeri si v-am spus in repetate randuri ca nu am avut probleme de aceasta natura, mai ales ca iOS 8.3 permite dezactivarea 3G, astfel ca atunci cand nu aveti nevoie de internet mobil de mare viteza puteti economisi energia bateriei comutand conexiunea GSM pe reteaua 2G. Acestea fiind spuse, sunt curios sa aflu daca voi ati intampinat probleme in utilizarea iOS 8.3 pana acum si daca da, atunci va rog sa specificati in comentarii si ce pasi ati facut pentru a le rezolva, totul in ideea de a va ajuta “fratii” posesori de iDevice-uri sa aiba parte de o experienta buna de utilizare a propriilor terminale.