Apelurile video pentru Facebook Messenger sunt oficial disponibile

apel video Facebook MessengerCum faceti apeluri video Facebook Messenger v-am spus acum mai bine de o saptamana de zile, cand functia a inceput sa fie disponibila in aplicatia majoritatii utilizatorilor din Romania si de pe glob. Oficial functia de apeluri video pentru Facebook Messenger este disponibila in intreaga lume incepand de astazi, seful diviziei care dezvolta serviciul anuntand ca Facebook a distribuit noua functionalitate catre utilizatorii din aproape intreaga lume.

Daca pana acum nu aveati disponibila in aplicatia Facebook Messenger functia de apeluri video, ei bine incepand de astazi ea ar trebui sa fie vizibila in interfata de chat cu oricare dintre prietenii vostri. Pentru a initia un apel video prin Facebook Messenger trebuie doar sa apasati iconita care reprezinta o camera, iar apelul va fi initiat daca prietenul vostru este activ in respectivul moment in Facebook Messenger.

Quick update on video calling in Messenger: we’re happy to share we’ve now rolled out the capability globally, with the exception of a few countries we’re still working on improving quality for. So make sure you get the latest and greatest version for iOS and Android, give it a try, and as always… tell us how we can make it even better for you!

Desi functia este disponibila la nivel global, unii utilizatori se plang din cauza faptului ca deocamdata calitatea apelurilor video nu este grozava, unele intreruperi in afisarea imaginilor fiind vizibile pentru anumite persoane. In ciuda acestui lucru, Facebook incearca sa rezolve problemele intampinate de catre persoane, asa ca daca le-ati intalnit, va trebui sa aveti rabdare deoarece totul se va rezolva in timp.

Aplicatia Facebook Messenger este disponibila pentru download gratuit din App Store, iar disponibilitatea functiei pentru apeluri video nu este conditionata de vreo plata, ea permitand inclusiv apelarea platformelor Android sau Windows Phone, atat timp cat utilizatorul are cea mai recenta versiune a aplicatiei instalata.