SwishSwitcher aduce noutati pentru inchiderea aplicatiilor in iOS

SwishSwitcherSwishSwitcher este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cu ajutorul sau putem implementa o schimbare destul de interesanta gandita de catre dezvoltator. Mai exact, SwishSwitcher ne va permite sa setam ca un sunet sa fie rulat de fiecare data cand o aplicatie este inchisa din task switcher-ul sistemului de operare, astfel ca veti avea intotdeauna si o confirmare audio pentru actiunile intreprinse in task switcher-ul sistemului de operare al terminalelor noastre.

Compatible with iOS 7/8. Add a Swish sound when you close an app in the app switcher, giving the effect that the app was lauched away. You can also add a vibration while playing the swish sound or vibration only. Both iPhone and iPad are supported.

Separat de sunet, tweak-ul ne permite sa activam si o vibratie care este rulata in momentul inchiderii unei aplicatii din background, astfel ca vom sti sigur ca aplicatia a fost inchisa complet din terminalele noastre. SwishSwitcher este disponibila pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.