Prima Pagina Cydia SwishSwitcher aduce noutati pentru inchiderea aplicatiilor in iOS

SwishSwitcher aduce noutati pentru inchiderea aplicatiilor in iOS

SwishSwitcherSwishSwitcher este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cu ajutorul sau putem implementa o schimbare destul de interesanta gandita de catre dezvoltator. Mai exact, SwishSwitcher ne va permite sa setam ca un sunet sa fie rulat de fiecare data cand o aplicatie este inchisa din task switcher-ul sistemului de operare, astfel ca veti avea intotdeauna si o confirmare audio pentru actiunile intreprinse in task switcher-ul sistemului de operare al terminalelor noastre.

Compatible with iOS 7/8. Add a Swish sound when you close an app in the app switcher, giving the effect that the app was lauched away. You can also add a vibration while playing the swish sound or vibration only. Both iPhone and iPad are supported.

Separat de sunet, tweak-ul ne permite sa activam si o vibratie care este rulata in momentul inchiderii unei aplicatii din background, astfel ca vom sti sigur ca aplicatia a fost inchisa complet din terminalele noastre. SwishSwitcher este disponibila pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.