Un iPhone controleaza in mod incredibil furnicile din jurul sau (Video)

iPhone control furniciUn iPhone care controleaza furnicile din jurul sau poate parea ceva imposibil de crezut, insa clipul video alaturat demonstreaza faptul ca un smartphone ar putea influenta modul in care se misca furnicile in lumea larga.

In clip veti vedea un grup de furnici miscandu-se aparent aleator in preajma unui terminal iPhone plasat pe pamant, ele incepand sa se invarta in jurul sau in momentul in care acesta incepe sa sune si sa vibreze, iar de aici au aparut o multitudine de explicatii pentru eveniment.

Prima explicatie oferita de catre un profesor de entomologie al universitatii din New England releva faptul ca furnicile incep sa se invarta in jurul terminalului iPhone dupa receptarea undelor electromagnetice produse de catre apelul aflat in curs de primire.

Cea de-a doua vine de la un alt profesor universitar din SUA care sustine ca furnicile au obiceiul de a se misca in acest mod si singure, insa probabil vibratiile emise de catre terminal le-au atras de dispozitiv, asta in timp ce una dintre ele a inceput sa il exploreze.

Indiferent ce a stat la baza incercuirii terminalului iPhone, rezultatul obtinut de acest test este impresionant.