Google Chrome 48 update aduce schimbari majore

Aplicatia Google Chrome a fost dezvoltata si este intretinuta de catre compania Google pentru posesorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind lansata in App Store cu mai bine de doi ani de zile in urma, versiunea 48 a sa fiind disponibila pentru descarcare din aceasta dupa-amiaza.

Conform celor de la Google, noua versiune a aplicatiei Google Chrome are integrat sistemul WKWebView care imbunatateste dramatic viteza de executie al codului JavaScript, insa in acelasi timp face aplicatia mult mai rapida si mai rapida, rata de inchidere subita scazand cu 70% fata de versiunea anterioara.

Separat de aceasta schimbare importanta, cei de la Google au refacut design-ul paginilor noi deschise pentru a accesa mai usor website-urile vizitate recent, sistemul Spotlight al iOS fiind deasemenea integrat pentru a permite cautarile prin Google Chrome direct din ecranul principal de aplicatii.

  • This version uses WKWebView, the latest rendering engine from Apple, which should be faster and more stable. The crash rate was reduced by 70% and JavaScript execution is now dramatically faster!
  • Redesigned icons on the New Tab page: easier access to more of your frequently-visited sites
  • Spotlight integration: Drag down or right from the Home screen and search for your Chrome bookmarks

Aplicatia Google Chrome pentru iOS este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.