Microsoft Lumia 650 – Windows 10 pe smartphone la 199 de dolari

Microsoft Lumia 650 este cel mai nou smartphone lansat de catre compania americana Microsoft si vorbim despre un terminal care ruleaza versiunea mobila a sistemului de operare Windows 10, insa are un pret de vanzare de doar 200 de dolari, sau 200 de euro in Europa.

Microsoft Lumia 650 are un ecran AMOLED de 5 inch, un chip Snapdragon 212, o camera principala de 8 megapixeli si un design destul de interesant, el fiind creat in principal pentru oamenii de afaceri care si-ar dori un telefon inteligent ieftin si nu au bani de iPhone.

Din punct de vedere al performantelor, Microsoft Lumia 650 nu va uimi pe cineva, insa aici sunt importante pretul de vanzare si sistemul de operare oferite de catre cei de la Microsoft in acesti bani, ideea in sine fiind interesanta si vanduta la un pret corect.

Microsoft Lumia 650 nu vine cu suport pentru functia Continuum, deci utilizatorii nu-l vor putea conecta la un monitor pentru a-si transforma smartphone-ul in PC, insa probabil ca acest lucru era de asteptat avand in vedere pretul de vanzare al dispozitivului.

https://www.youtube.com/watch?v=15nAJorLmHY

Microsoft Lumia 650 va fi lansat in februarie in diverse zone de pe glob, iar unii operatori de telefonie mobila l-ar putea oferi gratuit la abonamente avand in vedere pretul de vanzare foarte mic.

Microsoft Lumia 650