iPhone 7 nu va fi atat de impermeabil, va fi disponibil in culoarea neagra

iPhone 7 este in proces de productie in momentul de fata la partenerul Apple Foxconn, un numar limitat de terminale fiind fabricate deocamdata de catre chinezi, productia de masa urmand a incepe in perioada imediat urmatoare, astfel incat suficient de multe unitati sa fie disponibile pentru lansarea din septembrie.

Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile pe internet, probabil direct de la o fabrica Foxconn in care este produs terminalul, iPhone 7 va fi mai rezistent la apa decat iPhone 6S, insa nu este suficient de bine protejat pentru a fi certificat cu standardul IP68, asa cum se intampla in cazul Samsung Galaxy S7.

In baza acestei certificari IP68, Samsung Galaxy S7 poate functiona la aproape 2 metri sub apa timp de maxim 30 de minute, fara probleme, insa iPhone 7 nu va beneficia de o asemenea protectie impotriva contactului cu apa, dar se pare ca simplul contact cu lichidul nu il va mai afecta.

Negru si oarecum rezistent la apa

Separat de rezistenta ridicata la apa, iPhone 7 urmeaza sa fie disponibil inclusiv in culoarea negru spatial, asa cum am auzit in atat de multe zvonuri aparute in ultima vreme pe internet, cei de la Foxconn primind practic certificarea pentru a asambla dispozitivul in vederea lansarii oficiale pe piata.

iphone 7 impermeabil noutati

Separat de aceste doua informatii, ni se confirma din nou faptul ca portul audio de 3.5mm a fost eliminat din dispozitiv, dar si ca iPhone 7 va avea o camera mai mare, mai convexa, butonul Home tactil 3D Touch facand deasemenea parte din versiunea finala a dispozitivului care urmeaza sa ajunga pe piata pentru clienti.

Angajatii Foxconn par sa fie impresionati de cat de bine arata iPhone 7 in culoarea negru spatial, iar acelasi lucru va fi cel mai probabil valabil inclusiv pentru restul clientilor care vor dori sa cumpere terminalul incepand din aceasta toamna, iar incetul cu incetul incep sa apara confirmari oficiale privind noutatile.