iPhone 7 jet black se zgarie usor, ca iPhone 5

iPhone 7 jet black se zgarie foarte usor, atat pe carcasa, cat si pe marginile laterale, compania Apple avertizandu-ne ca acest lucru se va intampla.

#scratchgate ar putea reveni anul acesta cu iPhone 7 jet black deoarece noul smartphone al companiei Apple se zgarie foarte usor, dupa cum puteti vedea in clipurile video de mai jos. Mai exact, noua culoare jet black arata foarte bine pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa este si foarte predispusa la zgarieturi care arata foarte urat.

Fie ca ele apar pe carcasa, sau pe lateral, vorbim despre zgarieturi care arata urat, iar in cazul celor laterale, vorbim despre vopseaua care dispare de pe carcasa. Situatia imi aduce aminte de iPhone 5 si anul 2012, atunci probleme similare fiind raportate de catre clientii Apple care au cumparat noul smartphone in ziua lansarii.

Apple ne-a avertizat ca iPhone 7 jet black se va zgaria usor, iar asta inseamna ca va trebui sa folositi o folie sau o carcasa pentru a-l proteja. Desigur ca utilizarea unui asemenea accesoriu strica eleganta dispozitivului, insa aveti de ales intre eleganta si un aspect foarte urat ramas dupa ce terminalul este zgariat.