Prima Pagina iPhone 7 Cand se livreaza iPhone 7 de la eMAG

Cand se livreaza iPhone 7 de la eMAG

Incepand de ieri putem precomanda iPhone 7 de la eMAG din aceasta pagina si am primit foarte multe intrebari cu privire la data la care urmeaza sa inceapa livrarile pentru terminale. Cand se livreaza iPhone 7 de la eMAG ? Intr-o discutie de ieri am aflat o explicatie care pare destul de logica si v-ar putea oferi un raspuns cu privire la data de livrare.

Se pare ca iPhone 7 la eMAG a fost pus in vanzare in baza a doua loturi de terminale pe care magazinul urmeaza sa le primeasca de la partenerii sai. Chiar la deschiderea precomenzilor a fost pus in vanzare un prim lot mai scump de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar mai tarziu preturile au fost modificate si ar fi fost pus in vanzare alt lot. Practic au fost doua loturi, unul intial mai scump si un al doilea mai ieftin.

UPDATE: eMAG reduce preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus precomandate deja la preturile mai mari.

Mai exact, eu am precomandat un iPhone 7 Plus 32 GB din primul lot la pretul de 4099 LEI, insa dimineata pretul scazuse la 3929 LEI, o diferenta de 160 de lei intre terminale. Intreband de ce exista diferenta de pret de 160 de LEI si de ce nu se ajusteaza factura, mi s-a spus ca preturile sunt pentru loturi diferite de terminale, primul cu unitati mai scumpe, al doilea cu unitati mai ieftine.

Cand se livreaza iPhone 7 de la eMAG

In aceasta idee, cred, si nu am vreo confirmare de la eMAG, ca livrarile iPhone 7 la eMAG vor fi facute in 23 septembrie pentru cei care au cumparat lotul initial de terminale mai scumpe. Lotul al doilea cu terminale mai ieftine ar putea ajunge ceva mai tarziu la clienti, deci probabil nu in 23 septembrie, ci o saptamana mai tarziu, sau poate chiar doua.

Diferenta de pret dintre terminalele iPhone 7 vandute de eMAG in lotul 1 si lotul 2 este de 100 – 200 de lei, in medie, iar cei care au cumparat dispozitivele la primul pret, nu beneficiaza de o reducere de pret. Pe de o parte este normal ca pretul pentru primul lot sa fie mai scump, iar politica magazinului este bazata pe preturile furnizorilor si ceea ce cer acestia.

iphone 7 livrare emag

Desigur ca s-ar putea sa ma insel si livrarile iPhone 7 la eMAG sa nu aiba la baza diferenta de pret dintre cele 2 loturi de terminale puse in vanzare de catre magazin. Chiar si asa, saptamana viitoare ar trebui sa vina primele confirmari pentru datele de livrare, iar de indata ce le primiti, puteti sa le impartasiti cu restul care asteapta livrarea.

Cei dintre voi care ati primit o data de livrare de 23 septembrie pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus la eMAG ar trebui teoretic sa primiti terminalele atunci, dar asta nu este sigur. Avand in vedere ca Apple a schimbat stocurile pentru parteneri in multe tari, exista posibilitatea ca si in Romania sa existe intarzieri.

Indiferent de situatie, nu va modificati sau anulati comenzile la eMAG sau Orange/Vodafone, pentru ca acum nu mai puteti cumpara absolut nimic cu livrare in 23 septembrie.

 • NicKel

  Comanda nr. 1910xxxx

  Plasata pe: 16 septembrie 2016, 00:51
  Total: 4999,99 Lei

  Produse vandute si livrate de eMAG
  Comanda plasata

  Data estimata de livrare:
  23 septembrie 2016

 • alina

  Pana la am vazut si eu un pret 4599,99 insa eu l am luat cu 4399,99 deci lotul mai ieftin ?!:))) ce prostie este si asta

 • NicKel

  Este careva interesat de un 6s Plus 128 GB Space Grey impecabil (factura din 28.10.2015 – eMAG)?

 • sorin40

  La ce preț?

 • Monica

  Plasata pe: 16 septembrie 2016, 00:17
  Total: 4.99999 Lei

  Produse vandute si livrate de eMAG

  Telefon mobil Apple iPhone 7 Plus, 256GB, Rose Gold
  Comanda plasata
  16 sep 2016, 00:17

  La mine nu scrie data de livrare nici macar estimata ? Oare de ce ?

 • Probabil pentru ca nu exista una de la Apple.

 • se7en

  @zaone ce culoare ti-ai comandat ?

 • negru.

 • Vlad

  Am primit sms acum ca o sa primesc iPhone-ul comandat la acelasi pret care este acum pe site.

 • NicKel

  3400 RON – cutie completa (accesoriile sunt sigilate), factura + garantie, Apple Leather Case Midnight Blue

 • amne

  Ăștia nu se mai numesc bișnițari? Având in vedere ca vând “primul lot” mai scump? Intr-un articol precedent erai supărat pe bișnițari și spuneai ca s-a terminat cu ei acum ca exista diferența doar de o saptamana.Nici nu vreau să îmi imaginez cu cat ar fi crescut prețul la eMAG daca ar fi rămas lansarea ca in anii trecuti

 • Cum sa-i mai numesti bisnitari daca au redus pretul ? Cand am scris articolul dspre OLX era vorba de sute de euro diferenta fata de pretul oficial, deci despre ce vorbim ?

 • terrymada

  Nu cred ca emag isi permite preturi aiurea dim moment ce are o certificare apple pe magazin…

 • terrymada

  Probabil a fost o problema de schimb valutar dolar euro intre furnizor si emag…

 • didi

  Cea mai mare pacaleala pe care am vazut-o! Este o mare dezamagire iPhone 7 .L-am vazut ieri in Birmingham la EE .Bataie de joc !!! Chiar si personalul de acolo comentau despre dezamagirea pe care au avut-o cu noul iphone.