Magazinele Apple din China inregistreaza vanzari mai mari decat magazinul Apple din Manhattan

China este cea mai importanta tara pentru infrastructura de magazine a companiei Apple deoarece tara asiatica a generat 10% din incasarile totale ale companiei pentru Q4 din 2010. Apple a avut parte de un succes extraordinar de mare in tara cu cea mai mare populatie de pe glob si compania intentioneaza sa lanseze inca 25 de magazine noi pana la sfarsitul anului 2012. Membrii din conducerea Apple au declarat in repetate randuri ca, China este principala prioritate pentru Apple si e normal sa fie asa avand in vedere ca magazinele de acolo genereaza mai multe vanzari decat magazinul din Fifth Avenue, Manhattan, New York.

“We put enormous energy into China, and the results of that have been absolutely staggering,” said Cook, who will handle the company’s day-to-day operations as Chief Executive Officer Steve Jobs takes medical leave. It’s clear that we’re introducing a lot of people to Apple who previously had not been introduced to the company.”

Apple nu va rata oportunitatea de a deschide cat mai multe magazine in China si presimt ca de indata ce versiunea LTE a iPhone va fi disponibila pe cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, Apple isi va majora incasarile cu cel putin 50%. China este o mina de aur pentru Apple, o mina de aur din care compania abia acum incepe sa scoata primii bani seriosi.