Prima Pagina Apple Magazinele Apple din China inregistreaza vanzari mai mari decat magazinul Apple din...

Magazinele Apple din China inregistreaza vanzari mai mari decat magazinul Apple din Manhattan

China este cea mai importanta tara pentru infrastructura de magazine a companiei Apple deoarece tara asiatica a generat 10% din incasarile totale ale companiei pentru Q4 din 2010. Apple a avut parte de un succes extraordinar de mare in tara cu cea mai mare populatie de pe glob si compania intentioneaza sa lanseze inca 25 de magazine noi pana la sfarsitul anului 2012. Membrii din conducerea Apple au declarat in repetate randuri ca, China este principala prioritate pentru Apple si e normal sa fie asa avand in vedere ca magazinele de acolo genereaza mai multe vanzari decat magazinul din Fifth Avenue, Manhattan, New York.

“We put enormous energy into China, and the results of that have been absolutely staggering,” said Cook, who will handle the company’s day-to-day operations as Chief Executive Officer Steve Jobs takes medical leave. It’s clear that we’re introducing a lot of people to Apple who previously had not been introduced to the company.”

Apple nu va rata oportunitatea de a deschide cat mai multe magazine in China si presimt ca de indata ce versiunea LTE a iPhone va fi disponibila pe cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, Apple isi va majora incasarile cu cel putin 50%. China este o mina de aur pentru Apple, o mina de aur din care compania abia acum incepe sa scoata primii bani seriosi.

  • viking

    TOATE magazinele din china inregistreaza vanzari mai mari decat MAGAZINUL (unul singur) din manhattan? curioasa comparatie’
    daca nu, despre CARE magazin e vorba?

  • Well, intreaba-i pe aia de la Businessweek, nu au fost prea clari. Magazinul din Manhattan este “flagship-ul” Apple, deci magazinul care inregistreaza cele mai multe vanzari.

  • cosmin2310

    ciudat ca si in Finlanda Apple face furori cu al lor iPhone 4 Se spune ca 16% din terminale vin din partea celor de la Apple,astfel ca finlandezii nu mai sunt orientati cate marca lor Nokia. Nokia inregistreaza foarte mici incasari asa ca trebuie sa se gandeasca la o noua strategie si se cam aud zvonuri ca ar vrea sa isi mute tabara inspre Google Android sau WM7 Ce imi plac mie bataliile astea acerbe :X Desii eu unul nu as renunta la iOS pentru Android sau WM7 Sunt familiarizat cu iOS-ul de prin 2007 cand a aparut prima data iphone 2g si ca un copil zglobiu imi frecam manutele sa il cumpar,pe vremea aia din Cipru 😛 Deci ma declar pe deplin Fan Apple 🙂