Video: Slice – editor video gratuit pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4ds2hrbvSiw[/youtube]

iMovie este o aplicatie facuta de Apple special pentru iPhone 4 care ne permite sa editam clipurile video facute cu camera terminalului nostru. iMovie contine o serie intreaga de functii care pentru un editor amator sunt indeajuns de utile cand vine vorba de o modificare rapida a unui filmulet. Problema cu aceasta aplicatie este pretul de 3.99€ pe care Apple l-a stabilit pentru ea. Daca nu vreti sa cheltuiti 4 euro pe o aplicatie pe care oricum o veti folosi doar ocazional, atunci Splice ar putea fi ceea ce cautati. Splice este un video editor gratuit care aduce aproape toate functiile iMovie, insa in locul pretului de 4 euro trebuie sa suportati doar niste reclame.

In clipul video de mai sus avem o mica demonstratie a aplicatiei si va recomand sa o incercati in detrimentul iMovie care din punctul meu de vedere nu merita banii pe care Apple ii cere.

Pretul initial:
Nume:
Splice – Video Editor (Free)

Gratuit





Developer: Path 36, LLC
Categoria: Photography


Descriere: ***IMPORTANT *** – We are aware of an issue that some users are experiencing where when they go to the preview screen it only shows a black screen. We are working closely with Apple to identify what is causing this and we hope to have a fix for it very s…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.5 Mb