Utilizatorii iPhone 7 negre se plang ca le sare vopseaua de pe margini

iPhone 7 negru mat are probleme cu decojirea vopselei de pe marginile carcasei, compania Apple fiind constienta de problema.

Desi putin mai tarziu decat m-as fi asteptat, un numar tot mai mare de utilizatori ai iPhone 7 negru mat se plang din cauza faptului ca le sare vopseaua de pe marginile carcasei. Vorbim despre plangeri facute de catre clientii Apple pe forumurile companiei, iar unii dintre ei afirma ca vopseaua de pe marginile carcasei iPhone 7 negru mat s-a luat chiar daca au protejat dispozitivele.

Situatia este una destul de neobisnuita pentru compania Apple pentru ca in mod normal ne-am fi asteptat ca iPhone 7 jet black sa ramana fara vopsea in mod normal. In realitate, se pare ca si iPhone 7 negru mat este afectat de aceeasi problema, iar asta in conditiile in care utilizatorii au avut grija sa-si protejeze terminalele.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum se manifesta problema utilizatorilor de terminale iPhone 7 negre mat, vopseaua sarind de pe colturile carcasei, dar si de pe carcasa in sine. iPhone 7 Plus negru mat pare sa fie cel mai mult afectat din cauza acestei probleme, iar cei de la Apple sustin ca garantia nu acopera asemenea probleme cosmetice.

Utilizatorii iPhone 7 negre se plang ca le sare vopseaua de pe margini

Problemele cu vopseaua sarita de pe carcasa incep sa apara la doar cateva saptamani dupa achizitia unui iPhone 7 negru mat, pentru majoritatea utilizatorilor. In gele mai multe cazuri, vopseaua pare sa sara in apropierea grilajelor pentru difuzor si microfon, iar asta in conditiile in care utilizatorii au avut grija sa nu-si scape terminalele pe jos in timpul folosirii.

“I’ve bought my iPhone 7 Plus and after 3 weeks the paint started chipping/peeling near the right speakers. I have contacted Apple care and they asked to send a few images of the problem and after 12 days they told me it is not covered under warranty since it is under cosmetic damage. The paint is starting to chip at the speaker grille and it is very disappointing from Apple. I have never dropped or knocked the phone against anything.”

In cazul altor utilizatori, problemele apar in preajma logo-ului Apple, sau in apropierea butoanelor de pe marginea carcasei. Practic, acolo unde exista un spatiu gol exista sansa ca vopseaua sa sara de pe carcasa iPhone 7 negru mat, iar problema este similara cu cea aparuta in cazul iPhone 5, cand Apple l-a lansat pe piata in 2012.

“I have the same issue with my iPhone 7 plus in matte black before, it started chipping on the back portion near the apple logo the 1st week I’ve used it and on the 2nd week the speaker grille and the corners of the volume button chipped as well.”

 

Unii utilizatori si-au rezolvat singuri problema cu putina vopsea, insa desigur ca asta nu impiedica decojirea in alte portiuni ale carcasei, asa ca in final unii vor trebui sa-si vopseasca singuri intrega carcasa. Voi ati avut probleme de acest gen cu iPhone 7/Plus negru mat ?

iphone-7-negru-mat-vopsea-cojita

iphone-7-negru-mat-vopsea-cojita-1

iphone-7-negru-mat-vopsea-cojita-2

iphone-7-negru-mat-vopsea-cojita-3