iPhone 7S cu ecran de 5 inch va fi lansat in 2017

iPhone 7S cu ecran de 5 inch va fi lansat de catre Apple, iar iPhone 8 va avea un sistem de incarcare prin inductie incorporat.

iPhone 7S cu ecran de 5 inch va fi lansat in 2017 de catre compania Apple, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la o sursa de incredere. Aceasta a mai afirmat in trecut ca Apple ar intentiona sa lanseze un iPhone 7S cu un ecran de 5 inch, iar acum reine cu aceasta informatie, deci planurile Apple par sa fie destul de reale.

Acest iPhone 7S cu ecran de 5 inch ar urma sa fie vandut impreuna cu modelele care au ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, deci va fi un dispozitiv intermediar. Specificatiile si design-ul ar trebui sa fie identice intre cele trei modele ale iPhone 7S, deci ele nu vor avea unele functii pe care Apple le va oferi in iPhone 8, dar modelul de 5 inch ar urma sa aiba camera duala.

Incarcarea wireless ar urma sa fie dedicata exclusiv pentru iPhone 8, deci compania Apple nu ar intentiona sa o ofere inclusiv pentru iPhone 7S anul acesta. Vorbim despre un sistem de incarcare prin inductie pe care cei de la Apple il vor oferi exclusiv in iPhone 8, fara suport pentru iPhone 7S, iar el nu va avea pad-ul de incarcare oferit in cutie.

iPhone 7S cu ecran de 5 inch va fi lansat in 2017

Conform informatiilor de astazi, iPhone 8 cu incarcare wireless va necesita cumpararea separata a pad-ului pentru a se permite incarcarea dispozitivelor. Era de asteptat ca Apple sa aleaga sa faca lucrurile intr-un asemenea mod, deci separat de un iPhone 8 de 1000 de dolari, clientii vor trebui sa cumpere si un pad de incarcare care va costa minim 100 de dolari.

In aceasta idee, iPhone 8 se va incarca atat prin fir, ca iPhone 7S, cat si prin inductie, dar diferenta va fi minora si va presupune doar utilizarea unui pad de incarcare in locul unui cablu. Refuzand sa ofere acest pad de incarcare in cutia iPhone 8, cei de la Apple se “asigura” ca tehnologia nu va fi adoptata la scara larga, foamea dupa profit facandu-i sa nu ia in calcul beneficiile pe termne lung.

“… the plan for next version of the iPhone is to add 4.7 inches and 5 inches, and have an additional 5-inch model, and they are saying that the model which uses glass on the back will be able to support wireless charging. Although it can support wireless charging, the same equipment for wireless charging as the Galaxy, which can support wireless charging, is not included in the package.”

iPhone 8 urmeaza sa ba integrat sistemul de incarcare rapida Qi, deci va putea fi incarcat inclusiv de la pad-urile de incarcare pentru terminalele Galaxy. In final, se pare ca nici iPhone 7S, nici iPhone 8 nu vor mai avea in cutie adaptorul audio de 3.5mm, semn ca Apple va forta lumea sa accepte ideea ca portul audio de 3.5mm este “mort”.

Parerea mea este ca aceasta incarcare prin inductie este stupida, daca Apple nu va veni cu schimbari majore pentru ea, iar vanzarea pad-ului separat va “tine” multi clienti departe de tehnologie.

iphone-7s-5-inch-incarcare-wireless