Facebook anunta un record absolut de utilizatori

Facebook a anuntat in cursul noptii trecute ca are nu mai putin de 1.9 miliarde de utilizatori activi lunar in lumea intreaga, acesta fiind un record absolut pentru companie. Numarul de utilizatori Facebook activi lunar a crescut cu aproximativ 100 de milioane fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar acelasi lucru este valabil inclusiv pentru celelalte servicii ale companiei americane.

Conform celor de la Facebook, in momentul de fata exista cate 1.2 miliarde de utilizatori activi in aplicatiile Facebook Messenger si WhatsAppe, cifra fiind una imensa. WhatsApp avea la un moment dat mai multi utilizatori activi lunar decat Facebook Messenger, insa se pare ca aceasta diferenta a disparut, Facebook reusind sa-si aduca serviciile la egal, cu un total de 2.4 miliarde de utilizatori activi lunar, dar nu se stie cat sunt unici.

In cazul Instagram, vorbim despre 600 de milioane de utilizatori activi lunar care incarca poze si clipuri video in cea mai mare retea de partajare de continut foto/video de pe planeta. Toate aceste trei servicii ale Facebook aduna in total 4.9 miliarde de utilizatori activi lunar, insa daca ar fi sa vorbim despre utilizatori uncii, atunci cifra totala ar fi cel mai probabil mai putin de jumatate.

Facebook are fara discutie cele mai populare servicii online in momentul de fata, iar reteaua de socializare cu ai sai 1.9 miliarde de utilizatori activi lunar nu are egal in momentul de fata. Desi Facebook are aproape o treime din populatia planetei activa lunar in platforma sa, ea continua sa creasca iar in cativa ani ar putea trece de 3 miliarde de utilizatori activi lunar din lumea intreaga.

facebook utilizatori lunar