iPhone 8 si iPhone 7S – iata cat RAM vor avea

iPhone 8 si iPhone 7S vor avea 3 GB RAM anul acesta, insa doar primul model ar urma sa se bucure de un pchet de baterii duble pentru autonomie ridicata.

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple deoarece nu exista posibilitatea de a acoperi cererea pentru primul model dintre cele doua. In aceasta idee, compania Apple incearca sa faca si iPhone 7S mai atractiv pentru clientii care nu-si pot cumpara iPhone 8, iar analistii americani ne explica exact ceea ce intentioneaza sa ne ofere compania Apple.

Mai exact, iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa aiba 3 GB RAM integrati de catre compania Apple, in momentul de fata iPhone 7 Plus fiind singurul model care are aceasta cantitate, restul avand 2 GB. Avand in vedere cresterea cantitatii de RAM integrate in iPhone 8 si iPhone 7S, exista posibilitatea ca noi functii sa fie oferite pentru camera de catre compania Apple, dar asta nu inseamna ca o camera duala va fi integrata in toate modelele.

Conform analistilor, iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea in continuare ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, versiunile pentru spatiul de stocare ramanand in continuare la 32/128/256 GB. In cazul iPhone 8, vorbim despre un ecran de 5.8 inch implementat de catre compania Apple pentru el, iar spatiul de stocare oferit va fi de 64/256 GB, deci probabil modelele in sine nu vor fi foarte ieftine.

iPhone 8 si iPhone 7S – iata cat RAM vor avea

Partea interesanta a informatiilor aparute astazi sta in faptul ca analistii sunt de parere ca iPhone 8 ar putea avea doua baterii integrate pentru a creste autonomia produsului. Cum ar putea fi realizat acest lucru intr-o carcasa atat de mica a iPhone 8 este greu de spus, asa ca probabil informatia nu trebuie privita ca fiind 100% sigura deoarece cel mai probabil nu este.

In continuare, se pare ca iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa aiba un conector Lightning care beneficiaza de USB-C pentru a permite incarcarea mult mai rapida decat in prezent. Apple nu va adopta portul USB-C, ci doar va modifica modul de interconectare dintre portul Lightning si placa logica pentru a beneficia de sistemul de incarcare rapida care lipseste de atat de mult timp.

“In terms of memory/storage configuration, all three models will likely adopt 3GB RAM; the 4.7”/5.5” will likely have the same storage options as the current iPhone 7/7+ in 32/128/256GB while the 5.8” model looks to be only offered in two memory configurations: 64GB and 256GB. Finally, the 5.8” model will likely have extended battery life with two packs of batteries.”

Ca sa fiu complet sincer, implementarea a 3 GB RAM in iPhone 8 si iPhone 7S nu ma surprinde, insa informatia privind cele doua baterii integrate in smartphone este surprinzatoare. Apple va prezenta iPhone 8 si iPhone 7S in toamna acestui an, insa lansarea primului model urmeaza sa aiba loc ceva mai tarziu decat a celui de-al doilea, dar deocamdata nu se stie ce intarziere va fi.

iphone 8 iphone 7s ram baterie