Un iPhone 7 Plus a luat foc langa capul unei femei

Un iPhone 7 Plus a luat foc langa capul unei femei care dormea linistita si a fost trezita in mijlocul noptii de bateria care a inceput sa scoata scantei. Terminalul iPhone 7 Plus a fost aruncat de femeie pe podea si a continuat sa arda timp de aproximativ 3 minute inainte ca focul sa se stinga singur, totul fara ca femeia sa fie ranita in vreun fel.

Nu se stie daca terminalul iPhone 7 Plus era lasat la incarcat, sau daca se folosea un incarcator original, insa femeia sustine ca l-a cumparat in luna martie. Desigur ca focul a izbucnit de la baterie, asa cum se intampla in cazul oricarui smartphone care ia foc, insa pentru ca vorbim despre un caz din China, exista multe necunoscute.

Femaia a dus terminalul iPhone 7 Plus inapoi la magazinul de la care l-a cumparat, insa cei de acolo au refuzat sa-i returneze banii platiti pana cand nu se identifica motivul exploziei. Exista posibilitatea foarte mare ca terminalul iPhone 7 Plus sa nu fi fost cumparat de la compania Apple, iar femeia sustine ca nu va mai cumpara alt iPhone in viitor daca nu i se ofera garantia ca el nu va mai exploda.

Informatii privind o posibila implicare a Apple in eventuala investigare a cauzelor exploziei iPhone 7 Plus nu exista, adr probabil compania americana va fi contactata. Acesta nu este primul caz in care exista informatii care sugereaza faptul ca un iPhone 7 Plus a explodat si probabil nu va fi ultimul, asa ca va fi interesant daca vom afla vreodata ce s-a intamplat.

“Even if they decide to give me a brand-new iPhone, I won’t accept it until they can provide guarantees that something like this won’t happen again.”

iphone 7 plus explozie china

iphone 7 plus explozie china 1