iPhone 8 – ASA ARATA noul iPhone Apple (PREZENTARE HD)

iPhone 8 apare in CEA MAI CLARA prezentare de INALTA REZOLUTIE, care ne arata design-ul final pentru noul iPhone al companiei Apple.

iPhone 8, il astepti, il vrei, iar azi ai ocazia de a vedea design-ul final al viitorului produs Apple in cele mai clare imagini de pana in prezent. Vorbim despre o macheta a iPhone 8 realizata in China de catre producatori de accesorii, sau smartphone-uri, ea fiind facuta in baza schitelor care descriu design-ul final al viitorului produs al companiei Apple.

Am vazut foarte multe imagini cu schite, machete si concepte ale iPhone 8, insa mai jos avem o prezentare de inalta rezolutie a celei mai bune replici a viitorului smartphone Apple. Vorbim despre o macheta pentru iPhone 8 care este produsa folosind materiale apropiate de cele pe care le va folosi compania Apple, dar si intr-un design care urmeaza sa fie folosit de catre cei din Cupertino pentru versiunea finala a produsului.

In aceasta idee, trebuie sa recunosc faptul ca acel decupaj urat din panoul frontal al iPhone 8 arata mai bine in versiunea neagra decat m-as fi asteptat. In versiunea cu panou frontal alb ea va arata mult mai urat, deoarece vom vorbi despre o portiune neagra care taie panoul frontal al iPhone 8 si va crea un efect destul de nepotrivit pentru un smartphone premium, dar trebuie facute si concesii.

iPhone 8 – ASA ARATA noul iPhone Apple (PREZENTARE HD)

iPhone 8 va avea camera duala verticala si un flash LED integrat intre cei doi senzori de imagine, compania Apple fiind hotarata sa ofere aceasta modificare pentru noi. Luand in calcul si camera duala, iPhone 8 va avea o grosime de 9.1mm, insa fara ea grosimea va fi de 7.4mm, foarte apropiata de cea a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci daca folositi unul dintre aceste dispozitive, nu veti sesiza mari diferente.

iPhone 8 are o latime de aproximativ 71mm si o lungime de 143mm, deci va fi pozitionat intre iPhone 7S si iPhone 7S Plus in oferta companiei Apple din toamna. iPhone 8 va avea si un ecran cu diagonala de 5.8 inch, el acoperind aproape perfect intregul panou frontal al carcasei, insa nu toata aceasta portiune va afisa aplicatiile, o regiune fiind dedicata butonului Home virtual.

Din punct de vedere al design-ului, trebuie sa recunoastem faptul ca iPhone 8 arata foarte bine, carcasa din sticla imbinandu-se perfect cu rama metalica si cu ecranul care acopera intregul panou frontal. iPhone 8 va fi o bijuterie din punct de vedere al design-ului, din multe puncte de vedere, mai putin acel decupaj care va taia intr-un mod nepotrivit carcasa noului smartphone Apple.

Toate aceste schimbar vor veni si cu un pret pe masura, iPhone 8 urmand a costa peste 1000 de euro. Acum, sunt curios ce parere aveti voi despre noul design al iPhone 8 ?