iPhone 8 – ASA ARATA noul iPhone Apple (PREZENTARE HD)

iPhone 8 apare in CEA MAI CLARA prezentare de INALTA REZOLUTIE, care ne arata design-ul final pentru noul iPhone al companiei Apple.

iPhone 8, il astepti, il vrei, iar azi ai ocazia de a vedea design-ul final al viitorului produs Apple in cele mai clare imagini de pana in prezent. Vorbim despre o macheta a iPhone 8 realizata in China de catre producatori de accesorii, sau smartphone-uri, ea fiind facuta in baza schitelor care descriu design-ul final al viitorului produs al companiei Apple.

Am vazut foarte multe imagini cu schite, machete si concepte ale iPhone 8, insa mai jos avem o prezentare de inalta rezolutie a celei mai bune replici a viitorului smartphone Apple. Vorbim despre o macheta pentru iPhone 8 care este produsa folosind materiale apropiate de cele pe care le va folosi compania Apple, dar si intr-un design care urmeaza sa fie folosit de catre cei din Cupertino pentru versiunea finala a produsului.

In aceasta idee, trebuie sa recunosc faptul ca acel decupaj urat din panoul frontal al iPhone 8 arata mai bine in versiunea neagra decat m-as fi asteptat. In versiunea cu panou frontal alb ea va arata mult mai urat, deoarece vom vorbi despre o portiune neagra care taie panoul frontal al iPhone 8 si va crea un efect destul de nepotrivit pentru un smartphone premium, dar trebuie facute si concesii.

iPhone 8 – ASA ARATA noul iPhone Apple (PREZENTARE HD)

iPhone 8 va avea camera duala verticala si un flash LED integrat intre cei doi senzori de imagine, compania Apple fiind hotarata sa ofere aceasta modificare pentru noi. Luand in calcul si camera duala, iPhone 8 va avea o grosime de 9.1mm, insa fara ea grosimea va fi de 7.4mm, foarte apropiata de cea a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci daca folositi unul dintre aceste dispozitive, nu veti sesiza mari diferente.

iPhone 8 are o latime de aproximativ 71mm si o lungime de 143mm, deci va fi pozitionat intre iPhone 7S si iPhone 7S Plus in oferta companiei Apple din toamna. iPhone 8 va avea si un ecran cu diagonala de 5.8 inch, el acoperind aproape perfect intregul panou frontal al carcasei, insa nu toata aceasta portiune va afisa aplicatiile, o regiune fiind dedicata butonului Home virtual.

Din punct de vedere al design-ului, trebuie sa recunoastem faptul ca iPhone 8 arata foarte bine, carcasa din sticla imbinandu-se perfect cu rama metalica si cu ecranul care acopera intregul panou frontal. iPhone 8 va fi o bijuterie din punct de vedere al design-ului, din multe puncte de vedere, mai putin acel decupaj care va taia intr-un mod nepotrivit carcasa noului smartphone Apple.

Toate aceste schimbar vor veni si cu un pret pe masura, iPhone 8 urmand a costa peste 1000 de euro. Acum, sunt curios ce parere aveti voi despre noul design al iPhone 8 ?

89 COMENTARII

  1. Dupa cum am zis, SUPERB manca-v-as androistii mei !!! stati si voi pe afara, inchiria-ti-va apartamentele pt ca il vreti….

  2. “Many Apple apps now have Apple New style headers that transform on scroll. This brings them further down the page of an even taller phone”

  3. “With iOS 11, Apple also redesigned the native video player interface. Notice that when you’re full screen in a video, the volume, exit, and size controls sit in the upper left and right corners, slightly inset from the edges. The middle is also left open, which is presumably where the camera and speaker cutout is going to be on the iPhone 8.”

    Deci clar asta este design’ul !!! 100000% cel cu decupajul

  4. Se tot rad pe aici samsugistii de camera ca e semafor! Oricum e mult mai estetica decât rahatul de note 8 unde arată exact ca i vagon de tren la fel și telefonul de altfel

  5. ciuu ciuu note 8 cu camera vagon arata ca AR pt ei vine poate prin 2018
    fara senzor in display. Samsung devine cea mai penibila companie

  6. Camera aia arată groaznic iar telefonul nu iese in evidentă cu absolut nimic, chiar nu cred ca v-a arăta asa produsul final.!

  7. Srb cu declaratia “cea mai penibila companie” dai dovada de un nivel de infantilism dus la maxim. Uite asa penibili cum sunt, atat Samsung cat si restul androizilor, fac o treaba buna, fara de care Apple ti-ar da un mare sut. Apple nu tuneaza telefonul ca asa vrea ci pur si simplu ca cere piata. Este tipul de companie care la care “customer satisfaction” este un mare 0. La apple doar “shareholders satisfaction” exista.

  8. Arata bestial! Cata atentie la detalii, iar orice detaliu are un scop, camera poate ca este prea iesita, insa Apple este obligata sa o faca asa pentru noii senzori, dar cu noile carcase Apple care trebuie sa permita wireless charging nu se va vedea camera iesita.

  9. NU, adica ma referam ca era capat de rand si mi-a pus auto cratima ceea ce nu ma deranjeaza deloc (old school). Am inteles ca esti profesor si probabil ai ticul acesta dar aici este vorba de iPhone 8

  10. Nu a inceput cu mizerii, doar ca, in conditii normale, se straduieste sa si mascheze adevaratul caracter.
    Cand devine emotiv, tot ce are in interior rabufneste… Caracterul incearca sa para ceea ce nu este…

  11. Ooo,ce Admin..
    Văd că adevărul cam doare.
    Dar și ăsta e un pas înainte..
    Mi-ai șters comentariul pentru că te-am trezit la realitate?!
    Ești cu adevărat cineva!??
    Poți să te pui la somn iar,degeaba îți spun utilizatorii acestei aplicație că s-a ajuns praf rău.

  12. Sincer asa ar fi trebuit sa arate ip 7 . F frumos , dar in urma cu 2 ani. Mi as dori ca androizii sa puna mai multa presiune pe apple.

  13. Arată fain. Dar camera nu este poziționată corect așa cum nu e poziționată corect nici la iP7. Când ții telefonul cu mâna stângă, degetul arătător se poziționează exact pe lentilă.

  14. nu sunt om. Om prin definitie este acea fiinta ce traieste normal, cu un buget intre minim mediu sau putin peste mediu. Ce traieste la bloc,are o familie modesta si respira oxigenul care este gratis

  15. te cam caaaci pe caracter, relatiile si banii fac Romania. Daca ai caracterul acela la care banuiesc eu ca te referi, in tara noastra esti luat de prrost si calcat in picioare si traiesti pe mila celor care conduc tara

  16. Și când credeam că cel mai urat produs lansat de Apple e cocoașa aia cu baterie… Apple scoate semaforul cu telefon.

  17. Salut, va cer ajutor, am vrutsa trec de la beta2 11,la 10.3.2 si a dat o eroare itunes, acum tel e blocat si apare cablul si sus scrie apple …recovery, lam pus in dfu se restaureaza dar dupa tot aici ajunge si scrie sus pe ecran la fel, deci isi extrage ultimul soft arata ca s ex incarca si degeaba nu porneste tel dupa

  18. Am repetat operatiunea cu dfu de cateva ori deci intra in mod recuperare isi extrage softul. Si zice ca tel are o probl cenecesitaactualizare sau restaurare iam dat si una si alta si degeaba. Nu mai porneste, ramane in suport apple iphone restore

  19. Chiar atat de greu era ca in anul 2017 sa faca mai subtire camera aia…. iphone se de ce are camera de 12 mpx integrata intr o carcasa de aproximativ 7mm? Iphone 7 de ce are aceeasi camera scoasa din carcasa? Daca nu are 16mpx camera de pe iphone 8 si nu e muuult mai buna…apple nu are nicio scuza.

  20. Nu esti om, esti nolifer. Nolifer, prin definitie, este acea fiinta ce traieste anormal, singura lui activitate fiind postarile online. Ce traieste numai in mediul virtual si pretinde ca este cel mai cel si respira oxigenul altora care au comportament normal.

    Apropo: ce ai facut miercuri la BAC la mate? Ai reusit sa rezolvi problema cu aria cercului? Sau tot 1 metru patrat ai raspuns? ?
    La romana nici nu te mai intreb, pt ca imi e clar din postarile tale…

  21. Nu vrei sa stii ce mi-a spus mama ta mie ?
    Tu, intre timp, pune mana si ia BAC-ul, invata macar matematica si romana de baza, lasa smecheria pe internet.

  22. O fi ea semafor, dar viitoarele telefoane cu android vor implementa toate această poziționare :)… Mereu când Apple a făcut o schimbare, a setat trendul pentru alte telefoane ?

  23. Srb Srb, tare mi-ar placea sa te cunosc in persoana sa vad si eu oagarul abonat la fiecare comentariu de aici care jigneste gratuit.