Steve Jobs implicat activ in dezvoltarea iPad 2 si iPhone 5

Aseara a aparut un zvon care indica faptul ca Steve Jobs ar fi fost spitalizat datorita bolii sale, actiunile Apple au intrat in deriva inregistrat o scadere subita la bursa si iata ca Wall Street Journal publica un articol in care explica modul in care lucreaza Steve Jobs in momentul de fata. Aparent CEO-ul Apple coordoneaza dezvoltarea iPad 2 si iPhone 5 de acasa unde prefera sa aiba intalniri in interes de serviciu pe care in mod normal le-ar fi avut in campusul Apple. Totusi se pare ca Steve Jobs face vizite si la sediul Apple din Cupertino si e destul de normal sa fie asa pentru ca iPad 2 este aproape de lansare si CEO-ul Apple trebuie sa fie activ implicat in aceasta lansare.

The 55-year-old Mr. Jobs, whose ailment hasn’t been disclosed, has been taking business meetings at home and on the phone, these people said.

He also has been seen on Apple’s Cupertino, Calif., campus and in public in Palo Alto, Calif., with a company executive, said people familiar with the matter.

Among products he is continuing to work on are the next version of the iPad tablet computer, expected out in the next couple of months, and a new iPhone, expected to be released this summer, said two of these people.

Era greu de crezut ca Steve Jobs ar fi parasit de tot Apple chiar inaintea unei lansari importante, insa nu cred ca e posibil ca prezentarea iPad 2 sa fie facuta de Steve Jobs. Ieri am scris ca Steve Jobs a fost vazut in campusul Cupertino afisand o stare de spirit foarte buna si probabil CEO-ul Apple trece printr-o perioada mai putin buna din care va iesi in viitorul apropiat.