iPhone 8 – Lansare Tarzie, Pret de Vanzare Mare

iPhone 8 va creste substantial pretul de vanzare al iPhone dupa lansarea intarziata care urmeaza sa aiba loc in luna octobrie a acestui an.

iPhone 8 urmeaza sa aiba parte de o lansare intarziata anul acesta, analistii americani fiind de parere ca Apple nu este capabila sa aduca noul smartphone pe piata in timp util. Daca vechile modele ale iPhone au fost lansate in luna septembrie pentru clienti, se pare ca iPhone 8 ar putea ajunge la noi cel mai devreme in cursul lunii octombrie, cu cel putin doua, trei saptamani mai tarziu decat ne asteptam.

iPhone 8 are probleme foarte mari cu productia componentelor, dar si cu asamblarea lor, Apple fiind nevoita sa cumpere si echipamente speciale pentru unii dintre parteneri. Acestia au probleme atat de mari cu productia unor componente incat fara ajutorul companiei Apple probabil ca iPhone 8 n-ar fi fost lansat nici macar in luna octombrie, ci in noiembrie, sau poate chiar mult mai tarziu decat atat.

iPhone 8 va avea parte de o lansare intarziata, insa in momentul in care va fi disponibil, va ajuta compania Apple sa castige sume foarte mari de bani de pe urma sa. Vorbim aici despre o crestere a pretului mediu de vanzare al iPhone multumita iPhone 8, iar asta pentru ca noul smartphone ar urma sa coste cel putin 1000 – 1200 de dolari/euro, in versiunea de baza pe care compania Apple vrea sa o lanseze.

iPhone 8 – lansare tarzie, pret de vanzare mare

iPhone 8 va creste, conform analistilor, pretul mediu de vanzare al iPhone cu aproximativ 35 de dolari in trimestrul fiscal al sarbatorilor de iarna, ajutand Apple sa atinga cea mai mare valoare de pana acum. Vorbim despre un pret mediu de vanzare pentru iPhone care ar trebui sa atinga valoarea de 775 de dolari dupa lansarea iPhone 8, o realizare impresionanta pe care orice producator de smartphone-uri si-ar dori-o.

iPhone 8 va ajuta Apple sa-si depaseasca precedentul record de 698 de dolari, iar diferenta va avea drept rezultat cateva miliarde foarte bune de dolari care-i vor ramane in conturi. Analistii pun aceasta crestere in seamana inovatiilor majore din iPhone 8, care vor impune si o crestere substantiala a pretului de vanzare, dar asta este de asteptat de la un smartphone de top cu schimbari hardware majore.

“In light of the most meaningful feature and technology upgrades in iPhone’s history — including OLED displays, wireless charging, and 3D sensors for AR — we believe it’s reasonable to assume the new, higher-priced OLED iPhone ships in October rather than September.”

iPhone 8 este asteptat de catre foarte multa lume, dar conform mai tururor zvonurilor de pana acum, se pare ca nu va ajunge pe piata chiar atunci cand ne dorim. Desigur ca exista o sansa ca toti acesti analisti sa greseasca, insa imi vine foarte greu sa cred ca atat de multe surse pot sa greseasca si ca iPhone 8 va fi de fapt lansat la timp de catre compania Apple pentru fani.

iPhone 8 lansare pret vanzare