Samsung Galaxy Note 8 – Lansarea este Grabita

Samsung Galaxy Note 8 are lansarea grabita de catre compania Samsung din cauza faptului ca iPhone 8 va fi lansat mult mai devreme decat se credea initial.

Samsung Galaxy Note 8 are lansarea grabita de catre compania Samsung de frica iPhone 8, conform unor informatii venite de la un angajat al unui partener din SUA. Mai exact, se pare ca Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa fie lansat oficial pe data de 24 august de catre compania Samsung, la doar o zi dupa ce urmeaza sa aiba loc prezentarea oficiala in cadrul unei conferinte ce este organizata in New Yorj.

Samsung Galaxy Note 8 era pana acum zvonit pentru lansare pe data de 15 septembrie, chiar de catre partenerii asiatici ai celor de la Samsung, dar asta in Coreea de Sud. In SUA ar putea fi o situatie diferita si desi s-a spus ca precomenzile pentru Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa inceapa pe 1 septembrie in tara, iata ca Samsung ar putea expedia deschiderea lor de frica iPhone 8, care va fi lansat in septembrie.

Samsung Galaxy Note 8 are nevoie de putin timp pe piata pentru a putea atrage efectiv atentie, insa daca iPhone 8 va fi prezentat la inceputul lunii septembrie, nimeni nu se va uita la produsele Samsung. Samsung Galaxy Note 8 ar fi urmat sa fie lansat cu macar o saptamana inaintea iPhone 8, insa in functie de planurile celor de la Apple, Samsung isi poate modifica propriile planuri pentru a avea un avans in fata americanilor.

Samsung Galaxy Note 8 – lansarea este grabita de frica iPhone 8

samsung galaxy note 8 lansare grabita iphone 8

Samsung Galaxy Note 8 este urmatorul smartphone premium pe care compania Samsung il va lansa pe pietele globale, produsul urmand a face uitata rusinea de anul trecut cu Samsung Galaxy Note 7. Pentru a se asigura ca Samsung Galaxy Note 8 nu va lua foc sau exploda fara oprire, cei de la Samsung s-au gandit sa modifice procesul de productie si verificare, plus bateriile folosite in terminale.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba deasemenea un ecran cu diagonala de 6.3 sau 6.4 inch, chip-uri Exynos 8895 si Qualcomm 835 urmand a fi implementate. Samsung Galaxy Note 8 va avea 6 GB RAM disponibili pentru utilizatori, iar bateria de 3300 mAh ar trebui sa sustina si camera duala pe care compania Samsung a pregatit-o, impreuna cu cine stie ce alte surprize interesante.

“Note 8 will be launching August 24th, a next day launch after the press conference. Source: Best Buy Mobile Employee, confirmed through both Verizon and Samsung channels.”

Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi o problema destul de mare, dar nu in fata iPhone 8, ci in fata restului competitorilor, mai exact pretul. Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut la preturi care ar trebui sa inceapa de la valoarea de 1000 de dolari, sau euro, iar aici multa lume ar putea fi tinuta departe de terminal, desi ramane de vazut cat de convingatoare va fi compania Samsung cu promovarea sa.