iPhone X – Specificatii si Culori Dezvaluite

iPhone X are specificatiile si culorile dezvaluite de catre o noua imagine furnizata cel mai probabil de catre un partener al companiei Apple pentru fani.

iPhone X are specificatiile si culorile dezvaluite de catre o imagine ce pare sa fi fost inregistrata dupa o cautare intr-o baza de date a unui operator de telefonie mobila, sau a unui partener Apple. Aceasta imagine confirma practic zvonurile pe care le-am vazut pana acum in legatura cu iPhone X, insa este normal sa fie asa din moment ce cam toata lumea a spus acelasi lucru vis-a-vis de noul telefon al companiei Apple.

iPhone X are totusi o dezvaluire interesanta facuta in legatura cu procesorul pe care noul telefon urmeaza sa il aiba, acesta fiind unul dintre putinele detalii lipsa inaintea prezentarii. Celalalt detaliu important care lipsea era rezolutia pe care ecranul de 5.8 inch al iPhone X trebuia sa o aiba, imaginea de astazi confirmand faptul ca ea va fi de 2436 x 1125 pixeli, apropiata de ceea ce s-a spus in zvonuri.

iPhone X urmeaza sa aiba urmatoarele specificatii tehnice :

  • ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch, care acopera intregul panou frontal al carcasei, si rezolutie de 2436 x 1125 pixeli;
  • chip A11 cu un procesor cu sase nuclee, 4 tactate la frecventa de 2.5 GHz;
  • 3 GB RAM;
  • camera duala principala de cu senzori de 12 megapixeli fiecare;
  • camera 3D frontala cu senzor de imagine de 7 megapixeli;
  • disponibilitate in modele cu 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare;
  • culori : negru, argintiu, auriu similar cuprului.

iPhone X – Specificatii si culori dezvaluite intr-o noua imagine

iPhone X Specificatii Culori Dezvaluite

iPhone X are deasemenea dezvaluite de aceasta imagine si optiunile pentru stocare, 64 GB, 256 GB si 512 GB urmand a fi optiunile pe care Apple ar trebui sa ni le ofere. Foarte multa lume a ramas surprinsa cand a aparut primul zvon cu privire la aceste optiuni de stocare ce ar urma sa fie oferite pentru iPhone X, dar se pare ca detaliile sunt reale si Apple le va anunta in cursul acestei seri in mod oficial.

iPhone X are deasemenea culorile dezvaluite, compania Apple urmand a vinde telefonul in culorile : negru, argintiu si auriu, dar acel auriu similar cuprului. S-a spus ca iPhone X va fi vandut cu un panou frontal ce are doar culoarea neagra, iar pentru carcasa ar fi oferite 3 optiuni in ceea ce priveste culoarea, insa de la aceasta poza si pana la o confirmare oficiala ne despart ceva mai mult de 9 ore.

iPhone X va surprinde anul acesta cu multe schimbari importante pentru noul sau telefon, iar putine dintre ele putea fi preconizate la inceputul acestui an. Nu uitati ca iPhone X va fi dezvaluit in totalitate diseara incepand cu ora 19:30, asa ca ramaneti pe iDevice.ro pentru ca nu se stie ce alte secrete importante vor mai fi dezvaluite de catre diverse surse pana cand Apple va face totul oficial.