iPhone X si iPhone 8 – LIVE PREZENTARE pe iPhone, Windows, Android

iPhone X si iPhone 8 au prezentarea LIVE transmisa de Apple pe iPhone, iPad, Windows, Android, Linux si Apple TV pentru toata lumea in aceasta seara.

iPhone X si iPhone 8 au LIVE prezentarea pe iPhone, Windows, iPad, Linux, Mac si multe alte produse, compania Apple luand din nou decizia de a isi prezenta noile produse in fata lumii intregi. In mod oficial, iPhone X si iPhone 8 vor avea prezentarea transmisa LIVE de catre compania Apple prin intermediul propriului website, insa nu oricine o va putea urmari direct acolo din cauza limitarilor impuse de companie.

iPhone X si iPhone 8 nu vor avea prezentarea LIVE si pe YouTube transmisa de catre Apple, insa anul trecut v-am gasit un feed in direct si sper sa va gasesc unul inclusiv anul acesta. Apple limiteaza posibilitatea de a vedea prezentarea iPhone X si iPhone 8 fara probleme doar pe produsele sale si Windows 10 cu browserul Edge, insa eu va voi ajuta sa o vedeti si pe o gama variata de alte dispozitive.

iPhone X si iPhone 8 va avea prezentarea LIVE incepand cu ora 20:00 din Apple Park, insa eu va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta toate noutatile pe iDevice.ro. Intre timp, va recomand sa faceti bookmark acestei pagini, sa va abonati la notificarile desktop, sau sa instalati aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari Push pentru toate noutatile prezentate pentru iPhone X si iPhone 8.

iPhone X si iPhone 8 – Prezentarea LIVE pe iPhone, iPad, iPod Touch si Mac

iPhone X iPhone 8 LIVE PREZENTARE iPhone, Windows Android Apple TV

Prezentarea iPhone X si iPhone 8 poate fi vazuta cel mai simplu de pe iPhone, iPad, iPod Touch si Mac, deoarece tot ce va trebui sa faceti este sa accesati website-ul Apple. Acolo va exista un stream LIVE de la prezentarea iPhone X si iPhone 8, el urmand a fi disponibil incepand cu ora 20:00 cand va incepe sa ruleze si veti putea vedea tot ceea ce se intampla in amfiteatrul Steve Jobs ind Apple Park.

Conferinta pentru iPhone X si iPhone 8 va avea o durata de cel putin 2 ore, estimez eu, avand in vedere ca vor fi anuntate 6 produse noi si patru sisteme de operare. In aceasta idee, va recomand sa va conectati in prealabil la o retea Wi-Fi de mare viteza pentru a fi siguri ca vedeti toate noutatile iPhone X si iPhone 8 fara a fi intrerupti, dar si fara a va gandi ca va consumati tot traficul de internet din abonament.

iPhone X si iPhone 8 vor avea LIVE transmisiunea disponibila prin browserul Safari, insa puteti incerca si cu altele, desi nu v-as recomanda sa va faceti mari sperante ca va merge.

iPhone X si iPhone 8 – LIVE conferinta pe Windows si Linux

iPhone X si iPhone 8 vor fi dedicate tuturor clientilor potentiali de pe planeta, insa daca sunteti pagani si nu faceti parte din cultul Apple cu Mac sau iPhone, inca, atunci puteti vedea prezentarea LIVE si pe Windows sau Linux. Nu va fi chiar atat de simplu precum in cazul unui produs al companiei Apple, insa veti putea vedea oricum tot ceea ce se anunta in legatura cu iPhone X si iPhone 8 direct din Apple Park.

iPhone X si iPhone 8 va avea prezentarea LIVE mult mai usor de vazut daca folositi sistemul de operare Windows 10 si browserul Microsoft Edge. Pentru acestea, compania Apple transmite intreaga conferinta a iPhone X si iPhone 8 LIVE direct de pe website-ul sau, asa ca va trebui doar sa intrati acolo pentru a urmari intreaga transmisiune fara a va mai complica cu ceea ce vedeti mai jos.

iPhone X si iPhone 8 vor avea prezentarea relativ usor de vizionat si pe alte versiuni ale Windows, sau Linux, folosind instructiunile de mai jos :

  • Descarcati VLC pentru Windows si Linux de aici.
  • Instalati VLC in calculatorul vostru, apoi deschdeti-l.
  • Acum din meniul aflat in partea superioara stanga, va trebui sa accesati sectiunea Media, apoi Open Network Stream.
  • Introduceti acest link in VLC sau urmatiri pe YouTube:
  • Acum apasati butonul Play si veti putea urmari conferinta in liniste.

iPhone X si iPhone 8 - LIVE PREZENTARE pe iPhone, Windows, Android

iPhone X si iPhone 8 LIVE pe Android si alte sisteme mobile

iPhone X si iPhone 8 sunt gandite si pentru a atrage noi fani ai platformei Android, iar prezentarea LIVE va putea fi vazuta inclusiv pe aceste telefoane, chiar daca n ufoarte usor. Va trebui sa va folositi din nou de aplicatia VLC< sau oricare alta pentru streaming video si asa veti putea vedea fara probleme LIVE prezentarea noilor iPhone X si iPhone 8 facuta de catre compania Apple direct in Apple Park.

Conferinta pentru iPhone X si iPhone 8 va putea fi urmarita de catre orice utilizator Android pe telefon sau tableta urmand pasii de mai jos :

  • Descarcati aplicatia VLC din Google Play Store de aici.
  • Deschideti aplicatia VLC pe terminalele voastre Android.
  • Mergeti in meniul pentru accesarea stream-urilor web.
  • Introduceti acesti link:
  • Apasati butonul Start si vizionare placuta.

iPhone X si iPhone 8 LIVE pe Apple TV

iPhone X si iPhone 8 vor avea, desigur, prezentarea LIVE inclusiv pe Apple TV, insa aici va trebui sa folositi aplicatia Apple Events pentru a vedea transmisiunea. Compania Apple a listat deja acolo evenimentul pentru prezentarea iPhone X si iPhone 8, asa ca va trebui doar sa il accesati si sa asteptati ca toate noutatile importante sa fie dezvaluite oficial de catre cei de la Apple in aceasta seara.

Nu uitati sa reveniti la ora 20:00 pentru a vedea link-urile de stream LIVE pentru prezentarea iPhone X si iPhone 8.