Apple TV 4K – Noutati pentru Telecomanda Siri

Apple TV 4K are o telecomanda Siri care vine cu noutati foarte importante ce imbunatatesc experienta de utilizare a noului produs gandit de catre americani.

Apple TV 4K va fi anuntat in aceasta seara in cadrul evenimentului pentru prezentarea iPhone X si iPhone 8, dar pana atunci aflam noi informatii cu privire la el. Mai exact, Apple TV 4K va avea o noua telecomanda Siri oferita de catre compania Apple, aceasta urmand a contine si o serie de imbunatatiri majore in comparatie cu ceea ce a fost implementat in prima versiune a acestui produs, lansata anul trecut.

Apple TV 4K urmeaza sa aiba o noua telecomanda Siri care vibreaza la fel ca iPhone 6S in momentul in care sunt apasate unele dintre butoanele sale. Exista posibilitatea ca noua telecomanda Siri pentru Apple TV 4K sa aiba si un sistem similar 3D Touch implementat de catre compania Apple, dar cred ca aici am cere prea mult de la un produs care este gandit pentru alta functionalitate decat un iPhone.

Totusi, este interesant de vazut ca Apple se gandeste sa ofere pentru telecomanda Apple TV 4K functii avansate de feedback tactil, ea putand fi prima cu o asemenea functionalitate. Telecomanda Siri va fi oferita impreuna cu Apple TV 4K de catre compania Apple, dar asta inseamna o posibila crestere a pretului de vanzare pentru noul produs al companiei Apple, insa deocamdata nimeni nu stie exact cu cat.

Acestea fiind spuse, nu uitati ca diseara va astept incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate aceste noutati pregatite de catre compania Apple pentru Apple TV 4K, iPhone X, iPhone 8 si nu numai.

3 COMENTARII