Telekom Ofera Internet Nelimitat Tuturor Clientilor

Telekom va oferi internet nelimitat pentru clientii din Romania ca parte a unei campanii numite Net Nelimitat, acestia bucurandu-se de oferta in propriile abonamente.

Telekom va oferi internet nelimitat tuturor clientilor din Romania ca parte a unei noi promotii pe care operatorul o desfasoara in speranta de a atrage noi clienti pe piata locala. Vorbim despre internet nelimitat in reteaua 4G a operatorului de telefonie mobila, aceasta schimbare aplicandu-se pentru toti clientii care folosesc serviciile din Romania, iar aici avem un beneficiu major si o posibila problema pentru alta retea.

Noua oferta a celor de la Telekom le va permite clientilor sa foloseasca in mod nelimitat internetul in reteaua 4G a operatorului, fara vreun cost suplimentar pentru utilizare. Vorbim aici despre o promotie care este oferita atat clientilor care incheie contracte noi, cat si pentru cei care iau decizia de a prelungi un contract vechi, deci acele persoane care nu isi prelungesc abonamentul nu vor beneficia de oferta.

Net Nelimitat este denumirea ofertei pe care operatorul de telefonie mobila urmeaza sa o promoveze la nivel national in perioada urmatoare, ea fiind destul de clara si concisa. Ideea operatorului este departe de a fi noua, totusi, iar asta pentru ca Digi Mobil are deja oferte similare, insa care se aplica pentru toti clientii din Romania, nu doar pentru cei noi, sau cei care-si prelungesc abonamentele.

Telekom ofera internet nelimitat tuturor clientilor, in anumite conditii

Telekom isi ofera serviciile 4G atat prin infrastructura proprie, cat si prin cea a operatorului de telefonie mobila Orange, iar aici ar putea aparea o mare problema. Daca cei de la Orange voer permite utilizarea infrastructurii proprii pentru promotia Net Nelimitat, atunci am putea asista la o scadere a vitezelor de navigare pe internet in reteaua acestui operator, lucru care ii va afecta pe multi dintre clienti.

telekom internet nelimitat clienti

Daca intelegerea dintre cele doua companii nu se va aplica inclusiv pentru acordul de interconectare semnat acum cativa ani, atunci vorbim despre o situatie cu mult diferita. Indiferent de modul in care este oferit totul, este foarte clar faptul ca multi dintre clientii operatorului de telefonie mobila se vor putea bucura de o oferta promotionala extrem de interesanta, care sigur va fi apreciata de multi.

In momentul de fata operatorul detinut de catre Deutsche Telekom se afla pe pozitia a treia in topul operatorilor cu cele mai bune viteze de navigare pe internet in Romania. Aceasta campanie poate aduce noi clienti catre operator, dar nu va rezolva problemele de care foarte multa lume se plange in momentul de fata si care par sa fie fara rezolvare, avand in vedere ca exista de atat de mult timp.