Prima Pagina Telekom Telekom Ofera Internet Nelimitat Tuturor Clientilor

Telekom Ofera Internet Nelimitat Tuturor Clientilor

Telekom va oferi internet nelimitat pentru clientii din Romania ca parte a unei campanii numite Net Nelimitat, acestia bucurandu-se de oferta in propriile abonamente.

Telekom va oferi internet nelimitat tuturor clientilor din Romania ca parte a unei noi promotii pe care operatorul o desfasoara in speranta de a atrage noi clienti pe piata locala. Vorbim despre internet nelimitat in reteaua 4G a operatorului de telefonie mobila, aceasta schimbare aplicandu-se pentru toti clientii care folosesc serviciile din Romania, iar aici avem un beneficiu major si o posibila problema pentru alta retea.

Noua oferta a celor de la Telekom le va permite clientilor sa foloseasca in mod nelimitat internetul in reteaua 4G a operatorului, fara vreun cost suplimentar pentru utilizare. Vorbim aici despre o promotie care este oferita atat clientilor care incheie contracte noi, cat si pentru cei care iau decizia de a prelungi un contract vechi, deci acele persoane care nu isi prelungesc abonamentul nu vor beneficia de oferta.

Net Nelimitat este denumirea ofertei pe care operatorul de telefonie mobila urmeaza sa o promoveze la nivel national in perioada urmatoare, ea fiind destul de clara si concisa. Ideea operatorului este departe de a fi noua, totusi, iar asta pentru ca Digi Mobil are deja oferte similare, insa care se aplica pentru toti clientii din Romania, nu doar pentru cei noi, sau cei care-si prelungesc abonamentele.

Telekom ofera internet nelimitat tuturor clientilor, in anumite conditii

Telekom isi ofera serviciile 4G atat prin infrastructura proprie, cat si prin cea a operatorului de telefonie mobila Orange, iar aici ar putea aparea o mare problema. Daca cei de la Orange voer permite utilizarea infrastructurii proprii pentru promotia Net Nelimitat, atunci am putea asista la o scadere a vitezelor de navigare pe internet in reteaua acestui operator, lucru care ii va afecta pe multi dintre clienti.

telekom internet nelimitat clienti

Daca intelegerea dintre cele doua companii nu se va aplica inclusiv pentru acordul de interconectare semnat acum cativa ani, atunci vorbim despre o situatie cu mult diferita. Indiferent de modul in care este oferit totul, este foarte clar faptul ca multi dintre clientii operatorului de telefonie mobila se vor putea bucura de o oferta promotionala extrem de interesanta, care sigur va fi apreciata de multi.

In momentul de fata operatorul detinut de catre Deutsche Telekom se afla pe pozitia a treia in topul operatorilor cu cele mai bune viteze de navigare pe internet in Romania. Aceasta campanie poate aduce noi clienti catre operator, dar nu va rezolva problemele de care foarte multa lume se plange in momentul de fata si care par sa fie fara rezolvare, avand in vedere ca exista de atat de mult timp.

 • Claudiu8Plus

  Asa foame de clientii sa ai incat sa dai net moca???e jale,ms dar raman la Orange functioneaza prea bine plus ca mi am cumparat ip 8 plus de la ei la liber la cel mai mic pret din ro

 • unixes

  Internet nelimitat nu inseamna ca vor curge mega si giga nonstop. Cu siguranta au facut un studiu si au vazut care e media e utilizare. Cat poate consuma un utilizator mediu: 3GB-5GB-15GB cel mult pe luna. Cam asta inseamna nelimitat, deci nu cred ca vor fi probleme de scadere a vitezei.

 • Catalin Petrisor

  Si daca orange NU permite interconectarea?

 • David

  Probabil romanii vor folosi telefonul ca hotspot acasa si vor descarca filme

 • Atunci n-o sa prea aiba ce face clientii cu nelimitatul ala :)))

 • Da, dar cand oamenii au nelimitat, incep sa se uite mai mult pe YouTube, fac mai mult streaming, etc.

 • Gelu Ionita

  Da, dar si cei de le Orange pot limita banda utilizatorilor Telekom pentru a nu fi afectati clientii proprii.

 • Claudiu8Plus

  Eu unul sunt multumit de orange cu 10,91€/luna am nelimitat in orice retea nationala minute si mesaje plus 8gb internet la viteza 4g plus 600 minute internationale fix/mobil eu merg pe mana lor de cativa anii buni

 • Bobby

  @zaonero:disqus ai uitat sa scrii ce e mai important, cum ca continutul video poate fi accesat la o rezolutie maxim 480p pe youtube si ca viteza de descarcare este de maxim 1.5 Mbps

 • Ionut Catalin

  Aceeasi oferta o are si vodafone 11euro pe luna nelimitat in orice retea si net 10gb … daca prindeti vreo promotie gasiti si cu 20gb…
  Eu am o medie de 18gb pe luna consumat…

 • ioan

  mie orange mi-a propus urmatoarea oferta daca portez numarul prepay vodafone,in reţeaua lor la abonament:nelimitat naţional,300 minute internaţional pe mobil,43 gb trafic de date.totul la 22 euro.

 • burlacu

  Ioan cu 22 euro platesc 11 abonamente de voce și internet nelimitat de la digi

 • ioan

  la mine in zona au acces doar 3g.

 • Sorin Robert

  Ați avut recent 4G de la Telekom ? rupeee tati ! Și cu oferta asta 5 euro neteliberare, nelimitat național ( min + sms-uri ) , nelimitat net 4G, nelimitat Roaming UE (min /sms ) + GB in Roaming UE , plus telefoane care nu sunt codate in rețea și la preț maxim de bun . Vor pleca mulți din Orange , Vodafone și mai ales Digi ! Și țineți cont ca au câștigat certificarea auditului P3 , ca fiind cea mai buna rețea de date din Romania , cum a câștigat și Voda acum mulți mulți ani . Nemții au investit , nemții au câștigat! Pe departe locul 3 la calitate , uitati-va ce a făcut Telekom și in SUA (John Legere CEO ) . Telekom e singurul operator care momentan e ready 5G , la cum a investit in ultimul an in antene. Eu folosesc Telekom de 2 ani jumătate , Vreți sa va zic ce viteze am pe 4G ? 50-70 Download , 30-50 Upload , depinde cât de departe sunt de oraș. Stau la 20 de km de oraș, într-un sat prăpădit , și am 4G viteza 35 cu 21 Mbps indoor. Cei care au Orange și Digi și vin la mine , nu pot suna nici la 112 . Ce vorbim aici ?

 • Sorin Robert

  Când a scos digi nelimitat pur 4G ? Ei au doar 50 gb fraților , nu au in Roaming , nu au servicii de baza gen apel in așteptare , telefoane allview și merge praf ! Viteza pe digi “4G”2 Mbps Download și 0.5 Upload. :)))))

 • Bobby

  Zaone nu a spus in articol, dar esti limitat pe youtube la 480p si viteza de descarcare la 1.5Mbps, deci in 2017 unde ai telefoane ultra hd sa te uiti la un video in 480p, asta da oferta de internet nelimitat la tekemom.

 • real

  abonament sau prepay?
  multumesc.

 • ibadea

  da, nelimitat luna asta, cum au facut in SUA? au zis nelimitat dupa care a pus limita de viteza pentru youtube si netflix

 • Gelu Ionita

  Am un hotspot in masina cu SIM Digi si pe DN1 nici radio on-line nu poti asculta decent, care inseamna cativa kbps.

 • snap

  Orange 4 ani cu abonament de 12 euro 1 gb la 4 g și nu știu câte minute și mai tot timpul taxa la mesaje chiar dacă aveam, acuma am trecut pe Vodafone 5 euro prepay 35 gb de net și 1.500 sa fac ce vreau cu ei și 300 in alta rețea nelimitat mesaje/minute Vodafone, care credeți ca este mai buna ?
  Fuck orange România.

 • Leo MC

  Ai doar limită de viteză care, din calcule, înseamnă 480p YouTube, însă poți seta calitate 4k, aștepți să se încarce streamul (cu 1.5 Mbps) și rulezi 4k după ce se încarcă.